Το england365.gr βρήκε δέκα περιπτώσεις ποδοσφαιριστών, οι οποίοι είτε δεν έχουν το χρόνο συμμετοχής που θα ήθελαν, είτε δεν τους σηκώνει το κλίμα και θέλουν «μεταναστεύσουν», έστω και για λίγο!

Η μεταγραφική περίοδος του Ιανουάριου είναι προ των πυλών.

Κι όπως πάντα στο Νησί αναμένεται να υπάρξει έντονη κινητικότητα.

Όχι μόνο για τους παίκτες θα έρθουν, αλλά και γι’ αυτούς που ενδεχόμενως φύγουν. Διότι είναι αρκετοί αυτοί που είτε είναι απογοητευμένοι από το λίγο χρόνο συμμετοχής τους, είτε θέλουν απλά να αλλάξουν περιβάλλον.

Το england365.gr συγκέντρωσε δέκα περιπτώσεις τέτοιων ποδοσφαιριστών της Πρέμιερ Λιγκ!

Γουίλφριντ Ζαχά

Ήρθε με τις καλύτερες περγαμινές στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Γι’ αυτό άλλωστε οι «κόκκινοι διάβολοι» έδωσαν περίπου 15 εκατ. λίρες στην Κρίσταλ Πάλας. Ωστόσο δεν παίζει (σχεδόν) καθόλου, έχοντας μόλις... 28 λεπτά συμμετοχής. Ο Μόγιες δεν του δίνει ευκαιρίες, πολλές ομάδες της Πρέμιερ «σφάζονται» να τον αποκτήσουν και η λογική λέει πως κάπου θα δοθεί δανεικός.

Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ

Ο Βούλγαρος όχι μόνο αγωνίζεται στη Φούλαμ, αλλά... πίνουν νερό στο όνομά του στην ομάδα. Ωστόσο, ο ίδιος φαίνεται πως θέλει μια αλλαγή στην καριέρα του, μακριά από το «Craven Cottage». Και ο προπονητής, Ρενέ Μόλεστιν έχει ξεκαθαρίσει πως δεν θα σταθεί εμπόδιο στον παίκτη, εφόσον θέλει να αποχωρίσει.

Ιάγκο Άσπας

Το καλοκαίρι πήρε μεταγραφή στη Λίβερπουλ και θεωρήθηκε πως μπορεί να έρθει και άμεσα να βοηθήσει. Στην αρχή της σεζόν ο Μπρένταν Ρότζερς τον χρησιμοποιούσε αρκετά, όμως, φαίνεται πως δεν πείστηκε από το κατά πόσο μπορεί να προσφέρει. Πλέον ο Ισπανός φορ έχει... παραγκωνιστεί, με τη Σουόνσι να είναι η τελευταία ομάδα που ενδιαφέρθηκε «ανοιχτά» για τον δανεισμό του.

Ζερμέν Ντεφό

Από βασικός και αναντικατάστατος στη Τότεναμ, πλέον έχει μείνει στον πάγκο. Ο Άγγλος επιθετικός έχει πολύ περιορισμένο ρόλο στο πρωτάθλημα, την ώρα που στο Γιουρόπα Λιγκ κάνει «παπάδες» (7 γκολ, 5 ματς). Ο ίδιος είναι απογοητευμένος, το Μουντιάλ είναι προ των πυλών, ενώ το MLS τον καλεί... έντονα. Πιθανώς με τον Τιμ Σέργουντ στο «τιμόνι» των Λονδρέζων να πάρει τα... πάνω του, αλλά θα το δείξει το εγγύς μέλλον!

Άσλεϊ Κόουλ

Το μέλλον του στην Τσέλσι δεν μοιάζει και τόσο μακρύ στην παρούσα φάση. Μια απ’ τις παλιές καραβάνες των «μπλε» δεν έχει τον χρόνο συμμετοχής που θα επιθυμούσε. Είναι χαρακτηριστικό πως έχει να αγωνιστεί στην Πρέμιερ Λιγκ από τις 2 Νοεμβρίου, με τον Ζοσέ Μουρίνιο να μην τον υπολογίζει και πολύ... Αβέβαιο το τι θα κάνει ο παίκτης, πάντως αν συνεχίσει να μένει στον πάγκο, τότε θα είναι επισφαλής και η θέση του στην αποστολή της Αγγλίας για το Μουντιάλ.

Εμάνουελ Τζακερίνι

Εδώ τα πράγματα είναι λίγο πολύπλοκα. Γιατί ο Ιταλός άσος και παίζει στη Σάντερλαντ και το παλεύει. Το θέμα είναι πως η ομάδα του τα πηγαίνει πολύ άσχημα, ούσα στην τελευταία θέση της Πρέμιερ και υπάρχουν φήμες πως ο παίκτης «ανησυχεί» μήπως «χαντακωθεί» προσωπικά από την πορεία των «μαυρόγατων» και χάσει την θέση του στην αποστολή για Βραζιλία!

Λουτσιάνο Μπέκιο

Το... κλίμα στη Νόριτς δεν τον σηκώνει. Ο Αργεντινός επιθετικός έχει αγωνιστεί μόλις τρεις φορές, όλες ως αλλαγή φέτος στην Πρέμιερ Λιγκ και με συνολικά λεπτά συμμετοχής... τα 23! Όπως είναι προφανές δεν βρίσκεται στα πλάνα του Χιούτον και ο παίκτης ήδη την... ψάχνει για κάπου αλλού, όπου θα νιώθει και θα είναι πολύ πιο σημαντικός. Ήδη ο ίδιος στο πρόσφατο παρελθόν έχει δείξει την... αγανάκτησή του που δεν παίζει!

Νίκιτσα Γέλαβιτς

Είναι σχεδόν βέβαιο πως ο Κροάτης επιθετικός θα αποχωρίσει από την Έβερτον. Είτε ως δανεικός, είτε ως μόνιμη μεταγραφή. Δεν βρίσκεται στα πλάνα του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ, έχει αγωνιστεί μόλις επτά φορές στην φετινή Πρέμιερ, δίχως να ‘χει σκοράρει και γι’ αυτό θα ξάψει αλλού ποδοσφαιρική «στέγη», ούτως ώστε να είναι σίγουρα στην εθνική της χώρας του για το Μουντιάλ.

Κέβιν Ντε Μπρούιν

Είναι μόλις 22, αλλά ο Βέλγος άσος ξέρει πολύ μπάλα. Πιθανώς και για κακή του τύχη έπεσε πάνω σε μια Τσέλσι που είναι υπερπλήρης στους μεσοεπιθετικούς παίκτες. Και γι’ αυτό δεν έχει τον χρόνο που θέλει, αφού μετράει μόλις 3 παρουσίες στην φετινή Πρέμιερ... Είναι δεδομένο πως θα πάει κάπου (ξανά) δανεικός και μένει να δούμε που, αφού πολλοί... σφάζονται για την απόκτησή του, με την Μπάγερ Λεβερκούζεν να φαίνεται πως έχει το προβάδισμα.

Γιόνας Γκουτιέρεζ

Την χειρότερη περίοδο της καριέρας του στη Νιούκαστλ περνάει ο Γιόνας Γκουτιέρεζ. Ο Αργεντινός μπακ-χαφ εκεί που ήταν βασικός όλα τα προηγούμενα χρόνια, φέτος δεν παίζει ποτέ... Κι όταν λέμε ποτέ, στο φετινό πρωτάθλημα μετράει μόλις 2 συμμετοχές και 63 λεπτά. Κάτι που πιθανώς τον οδηγήσει στην έξοδο, προκειμένου να βρει κάπου άλλο το χρόνο που θέλει!

Πηγή: england365.gr