Ο Αιγινιακός, παρά το γεγονός ότι αγωνίζεται στη football league στάθηκε καλύτερα στο γήπεδο, κυκλοφόρησε πιο αποτελεσματικά την μπάλα και κατάφερε μέσα στα πρώτα 45 λεπτά να κάνει οκτώ τελικές προσπάθειες κόντρα σ' έναν Πανιώνιο που δεν πατούσε καλά στο γήπεδο και έδειχνε άρρυθμος και ράθυμος.

Στο δεύτερο μέρος οι Νεοσμυρνιώτες παρουσιάστηκαν λίγο πιο ζωντανοό αλλά στο διάστημα που προσπαθούσαν να οικοδομήσουν κάτι καλό στην επίθεση, ο άπειρος Παπαδόπουλος έκανε ένα κουτό πέναλτι στον Γκέσιο το οποίο εκμεταλλεύτηκε ο Γιαζιτζόγλου ο οποίος διαμόρφωσε το 1-0 στο 65'.

Ο Πανιώνιος από εκεί και πέρα αύξησε την πίεση του με τον Παναγόπουλο να φρεσκάρει την 11άδα του με τους Καμπάνταη και Παναγιωτούδη. Οι φιλοξενούμενοι όμως αμύνθηκαν αποτελεσματικά ενώ στη μοναδική στιγμή που ο αντίπαλός τους απείλησε άμεσα είχαν και την τύχη με το μέρος τους. Η εκτέλεση πέναλτι του Κολοβού στο 89' ήταν πολύ κακή και ο Τόλιος απέκρουσε εύκολα για να διατηρήσει το 1-0. Στο τέλος μάλιστα ο Αιγινιακός έχασε μεγάλη ευκαιρία και για το 2-0 με τον Γεωργίου.

Οι συνθέσεις

Αιγινιακός: Τόλιος, Κιβρακίδης, Λιόλιος, Σαμαράς, Γιαζιτζόγλου, Φαμπίνιο, Πέντα, Χατζής, Μιτρόβ (69' Κουτσοσπύρος), Γκέσιος (84' Γεωργίου), Δεμιρτζόγλου (91' Δήμου).

Πανιώνιος: Παπαδόπουλος, Πάνος, Κουλουχέρης, Λαμπρόπουλος, Κούρος, Ντούνης (63' Μπούζας), Παντίδος (77' Παναγιωτούδης), Καλτσάς, Λάσνικ, Κολοβός, Αραβίδης (75' Καμπάνταης).