Facebook Pixel Κώστας Νικολακόπουλος: Ο Ολυμπιακός παράδειγμα για γαλλική ομάδα!
| 2014-01-12 11:10:00

Κώστας Νικολακόπουλος: Ο Ολυμπιακός παράδειγμα για γαλλική ομάδα!

Κώστας Νικολακόπουλος: Ο Ολυμπιακός παράδειγμα για γαλλική ομάδα!

Ο Κώστας Νικολακόπουλος παραθέτει ένα ενδιαφέρον ρεπορτάζ από τη Γαλλία, που αφορά την Αθλέτικ Μπιλμπάο, την Μπουντεσλίγκα και τον Ολυμπιακό!
 

*** Το αλίευσα από ηλεκτρονική σελίδα εφημερίδας της Κορσικής.

*** Γράφει λοιπόν ότι η Μπαστιά μία φορά κάθε μήνα έχει επικοινωνία με οπαδούς της, που δίνουν την γνώμη τους για διάφορα θέματα, κάνουν σχόλια, ρίχνουν ιδέες κλπ.

*** Φιλοσοφία της Μπαστιά, όπως τονίζεται στο ρεπορτάζ είναι να αναπτύσσεται συνεχώς και για να το κάνει αυτό εμπνέεται από μοντέλα αρκετών ευρωπαϊκών συλλόγων.

*** Πρώτα μνημονεύεται η Αθλέτικ Μπιλμπάο, φημισμένη για την προσήλωσή της στο βασκικό στοιχείο.

*** Στη συνέχεια μνημονεύεται ο Ολυμπιακός! Ναι, ο Ολυμπιακός. με το σχόλιο ότι ο σύλλογος από τον Πειραιά ενσαρκώνει την επιτυχία, κόντρα στα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Ελλάδα της κρίσης.

*** Και τέλος η Μπαστιά έχει έμπνευση από τη Γερμανία, το πάθος της Μπουντεσλίγκα, με τις κατάμεστες εξέδρες και τα μοντέρνα γήπεδα.

*** Αυτά φίλοι μου, χωρίς πολλά πολλά σχόλια από εμένα. Δεν είναι καθόλου μικρό πράγμα, ένα κλαμπ από τη Γαλλία, από το Σαμπιονά, να έχει σαν παράδειγμα τον Ολυμπιακό, που με κάτι τέτοια πράγματα δικαιώνει τους ανθρώπους του που πάντα λένε, «η ομάδα μας δείχνει σε όλη την Ευρώπη ότι δεν υπάρχει μόνο η Ελλάδα της κρίσης»…  

Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags