Αναλυτικά όσα είπε:
Για το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Παναιτωλικό: "
Το είδα το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Παναιτωλικό, είδα το πρώτο ημίχρονο εκεί που ο Παναιτωλικός ήταν πολύ καλός και θα μπορούσε να ανοίξει το σκορ. Αλλά ο ΠΑΟΚ μας έχει συνηθίσει στις ανατροπές, έχει γυρίσει πολλά παιχνίδια, δεν είναι ο ΠΑΟΚ που περίμενα σίγουρα, αλλά παίρνει αποτελέσματα. Κάποιες φορές με τύχη, αλλά και στην Τούμπα δεν πιάνει τα στάνταρ που περιμέναμε. Σε κάθε περίπτωση ο ΠΑΟΚ όμως είναι καλή ομάδα, βασίζεται πάνω σε έμπειρους παίκτες, όπως ο Κατσουράνης και ο Σαλπιγγίδης".
Στην συνέχεια τόνισε: "Ο ΠΑΟΚ πλέον δείχνει να βασίζεται πάνω στον κορμό της Εθνικής, κάτι που θα γινόταν με την πάροδο των χρόνων. Μην ξεχνάμε πως ο ΠΑΟΚ είναι μια νέα ομάδα με 15-16 νέες μεταγραφές, χρειάζεται υπομονή, οι ξένοι παίκτες δεν έχουν σταθερή απόδοση, μια Κυριακή παίζουν, άλλες φορές δεν παίζουν, είναι δύσκολο ο ΠΑΟΚ να κάνει πρωταθλητισμό γιατί νομίζω πως στην αρχή της χρονιάς αυτός ο στόχος τέθηκε. Χρειάζεται χρόνος για να μπορεί ο ΠΑΟΚ να πάει για πρωτάθλημα".
Για την παρουσία του Μαντούρο: "Δεν μπορώ να πω πως με εντυπωσίασε ιδιαίτερα είναι νωρίς ακόμα, αλλά γενικώς πιστεύω πως οι χειμερινές μεταγραφές είναι λίγο δύσκολες. Αυτό μας διδάσκει το παρελθόν. Ο Μαντούρο είναι γνωστός και μεγάλος παίκτης, πρέπει να προσαρμοστεί με τα νέα δεδομένα και έπειτα να κριθεί".
Για τον Γλύκο αλλά και τον Χακόμπο: "Νομίζω πως από την στιγμή που μπήκε, θέλησε να κρατήσει και να διατηρήσει την θέση του και νομίζω πως έτσι θα πρέπει να συνεχίζει. Δεν απογοητεύτηκε που έχασε την θέση του από τον Χακόμπο, είχε υπομονή και τώρα ανταμείβεται. Μακάρι να πάει στο Μουντιάλ και να τα καταφέρει το παιδί. Όσον αφορά τον Χακόμπο είναι ένας καλός τερματοφύλακας, αλλά είναι ένα παιδί νευρικό, με αντιπάλους και συμπαίκτες και αυτό δεν κάνει καλό σε μια ομάδα, δεν προσθέτει ηρεμία".
Για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ προς το πρόσωπο του προ δεκαετιών: "Πολύ παλιά θυμάμαι ο Παναθηναϊκός ήθελε να κάνει μια μεταγραφή του Τουρσουνίδη και μέσα στην ανταλλαγή θα ήμουν και εγώ. Στον Παναθηναϊκό περίμενα επτά χρόνια να αγωνιστώ καθώς υπήρχε ο Βάντσικ".
Για το ενδεχόμενο να αγωνιστεί ο Γλύκος στην Εθνική: "Γιατί όχι; Είναι σε μια ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό που αγωνίζεται στα παιχνίδια, είναι ένα από τα παιδιά που θα απασχολήσει τον Σάντος, αρκεί να συνεχίζει έτσι. Είναι μεγάλη υπόθεση η διάρκεια. Να έχεις μια σταθερή απόδοση κάθε Κυριακή και να νιώθει σιγουριά ο κόσμος όταν σε βλέπει μέσα στο γήπεδο".
Τέλος αναφέρθηκε και στην διαφορά μεταξύ ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού: "Νομίζω ότι είναι ξεκάθαρο πως ο Ολυμπιακός είναι το νούμερο ένα για το πρωτάθλημα και αποδεικνύει κάθε Κυριακή. Έχει την καλύτερη ομάδα, έχει το καλύτερο ρόστερ, ακόμα και χωρίς τους βασικούς μπορεί και παίρνει αποτελέσματα. Νομίζω πως ούτε τα παιχνίδια της Ευρώπης που δίνεται το μεγαλύτερο βάρος θα τον δυσκολέψει να φθάσει στο πρωτάθλημα".