Δεν ήταν ακριβώς μια συνηθισμένη μέρα στη… δουλειά, η χθεσινή για τον Ολυμπιακό. Και σίγουρα δεν ήταν ο συνηθισμένος Μίτσελ, αυτός που αντίκρισαν οι ποδοσφαιριστές των Ερυθρόλευκων στον Ρέντη.
Ο Ισπανός τεχνικός είδε την ομάδα του να μην έχει την απαραίτητη «ενέργεια» στο πρωινό ραντεβού στο αθλητικό κέντρο των Ερυθρόλευκων. Είδε μια χαλάρωση που δεν μπορούσε να τη δικαιολογήσει, ειδικά μετά το γεγονός της ισοπαλίας στο Περιστέρι. Και μόλις δύο μέρες πριν από το επόμενο παιχνίδι.

Θεώρησε λοιπόν ότι ήρθε η ώρα να πατήσει το… κουμπί. Και εμφάνισε ένα πρόσωπο τελείως διαφορετικό σε σχέση με αυτό που γνωρίζουν οι παίκτες εδώ και ένα χρόνο. Διέκοψε την προπόνηση σχεδόν στο εικοσάλεπτο, πάτησε το… γκάζι και ζήτησε από όλους να εμφανιστούν στο γήπεδο ξανά το απόγευμα. Αυτή τη φορά με άλλη διάθεση για δουλειά. Στην πραγματικότητα ο κόουτς, τρόπον τινά τους… έδιωξε όλους μαζί, από το χορτάρι. Για να τους «αφυπνίσει». Να… ανάψουν κάπως τα αίματα. Κίνηση που σχεδόν πάντα, έχει θετική επίδραση στο εσωτερικό μιας ομάδας.

Διάβασε περισσότερα στo gazzetta.gr