Facebook Pixel Ιπτάμενοι και τζέντλεμεν... ΑΕΚτζήδες!
| 2014-01-18 19:02:00

Ιπτάμενοι και τζέντλεμεν... ΑΕΚτζήδες!

Ιπτάμενοι και τζέντλεμεν... ΑΕΚτζήδες!

Δεν υπάρχει η είδηση που ανακάλυψε ο σκύλος. Οπαδοί της ΑΕΚ που εργάζονται στην Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία κάνουν προσπάθειες για την ίδρυση δικού τους συνδέσμου φιλάθλων της Ένωσης.


Μάλιστα οι ΑΕΚτζήδες που προέρχονται από τον συγκεκριμένο χώρο εξέδωσαν ανακοίνωση στην οποία καλούν τους ομοϊδεάτες συναδέλφους τους να συμμετέχουν στη δημιουργία αυτού του νέου οπαδικού πυρήνα, ο οποίος απ'ότι φαίνεται θα αποτελείται από Ιπτάμενους και τζέντλεμεν.

«Προσπάθεια για τη δημιουργία συνδέσμου φιλάθλων της ΑΕΚ ξεκινούν εντός της επιχείρησης τους οι εργαζόμενοι στην Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία. Σε σχετική ανακοίνωση καλούν όλους τους Ενωσίτες του χώρου να στηρίξουν την προσπάθεια: «Καλούμε όλους τους φιλάθλους και υποστηρικτές της ΑΕΚ να συμμετάσχουν στη δημιουργία Συνδέσμου Φιλάθλων ΑΕΚ – ΕΑΒ και να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για την υποστήριξη της αγαπημένης μας ομάδας. Οι εγγραφές ξεκίνησα και γίνονται από τους συναδέλφους: Τοντάϊ Παναγιώτη (6972288041), Βογιατζή Παντελή (6975707209), Κελέκη Αντώνη (6978668940). Η συμμετοχή στη συγκεκριμένη προσπάθεια δεν έχει καμία οικονομική επιβάρυνση», αναφέρει η ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags