Facebook Pixel Αρκαδική ψυχρολουσία στην Ταξιαρχία!
| 2014-01-19 20:06:00

Αρκαδική ψυχρολουσία στην Ταξιαρχία!

Αρκαδική ψυχρολουσία στην Ταξιαρχία!

Με γκολ του Λούι στο 93', ο Αστέρας Τρίπολης πήρε τη νίκη με 1-2 στη Ριζούπολη κόντρα στον Απόλλωνα. Οι Αρκάδες είχαν προηγηθεί με τον Καράσκο, οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 81' με τον Πετρόπουλο, αλλά δεν ήταν γραφτό να πάρουν τον βαθμό της ισοπαλίας.

Στο πρώτο ημίχρονο, οι δύο ομάδες είχαν μοιρασμένες ευκαιρίες. Ωστόσο ο Αστέρας ήταν αυτός που βρήκε δίχτυα. Στο 39' ο Ντε Μπλάσις με κεφαλιά έδωσε τον Καράσκο, ο οποίος με πολύ ωραίο ψηλοκρεμαστό πλασέ έκανε το 0-1.

Στο δεύτερο μέρος ο Απόλλωνας πίεσε για την ισοφάριση, είχε ευκαιρίες, αλλά βρήκε μπροστά του έναν φοβερό Μπαντή, ο οποίος πραγματοποίησε φοβερές αποκρούσεις. Η ισοφάριση για την “Ταξιαρχία” ήρθε στο 81! Μετά από φάση διαρκείας, ο Μπαντής δεν μπόρεσε να μπλοκάρει κι ο Πετρόπουλος από κοντά έκανε το 1-1.

Μέχρι το τέλος του αγώνα Απόλλων και Αστέρας έχασαν αμφότεροι ευκαιρίες, οι Αρκάδες όμως κατάφεραν να αξιοποιήσουν μία και να πάρουν το ματς! Στο 93', στην τελευταία κυριολεκτικά φάση στο ματς, ο Λούι με ωραίο σουτ από το ύψος της περιοχής έκανε το 1-2!

Με τη νίκη, η ομάδ της Τρίπολης ανέβηκε (προσωρινά) στην 4η θέση με 35 βαθμούς, ενώ ο Απόλλωνας είναι 14ος με 20.

Απόλλων (Λόρι Σάντσες): Τζόρβας, Αργυρόπουλος, Άλβαρες, Δεληζήσης, Κανακούδης, Τσοκάνης, Παντελιάδης, Μίνγκας, Λουσέρο, Φαρινόλα, Ντάλμπεργκ

Αστέρας Τρίπολης (Στάικος Βεργέτης): Μπαντής, Λούι, Γκόιαν, Σανκαρέ, Κοντοές, Ζησόπουλος, Μουνάφο, Ουσέρο, Ντε Μπλάσις, Καράσκο, Μπαράλες

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags