Ολοκληρώθηκε η τελευταία προπόνηση της ομάδας πριν την αναχώρηση για την Κρήτη, που διεξήχθη στην Τούμπα. Η προπόνηση ήταν χαμηλής επιβάρυνσης και περιείχε ασκήσεις τεχνικής και εξάσκηση στα τελειώματα των φάσεων.
Στην προπόνηση συμμετείχε ο Παναγιώτης Γλύκος, που ξεπέρασε σε μεγαλύτερο ποσοστό τις ενοχλήσεις στον μηρό και λαμβάνει μέρος κανονικά στην αποστολή που ανακοίνωσε ο Χουμπ Στέφενς. Σ´ αυτή βρίσκονται τα τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα εκτός του Μίκαελ Γκσπούρνινγκ, που θα προπονηθεί ατομικά στη Θεσσαλονίκη. Αναλυτικά οι 19 παίκτες που θα αναχωρήσουν για τα Χανιά:
Γλύκος, Γιακουμής, Λίνο, Σπυρόπουλος, Κατσουράνης, Ινσαουράλδε, Σκόνδρας, Κίτσιου, Κάτσε, Νάτχο, Μαντούρο, Νίνης, Μάρτενς, Λούκας, Στοχ, Βούκιτς, Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης, Χούσεν.
Αντίθετα, στη Θεσσαλονίκη θα παραμείνει ο Γκσπούρνινγκ από τη στιγμή που ο Γλύκος ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στο μηρό του, όπως επίσης και οι τιμωρημένοι Τζαβέλλας και Λάζαρ. Εκτός είναι επίσης οι Χακόμπο, Ολίσε, Βίτορ, Γεωργιάδης, Κατσικάς και φυσικά ο Τζιόλης.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο