Facebook Pixel "Διαπραγμάτευση με την Ατλέτικο για Ρομπέρτο"
| 2014-02-05 15:00:00

"Διαπραγμάτευση με την Ατλέτικο για Ρομπέρτο"

"Διαπραγμάτευση με την Ατλέτικο για Ρομπέρτο"

Το ρεπορτάζ της ισπανικής ιστοσελίδας "teinteresa.es" αναφέρει πως ο Ολυμπιακός διαπραγματεύεται με την Ατλέτικο Μαδρίτης την αγορά του Ρομπέρτο, δίνοντας μάλιστα αρκετά χρήματα στους "ροχιμπλάνκος".

Το δημοσίευμα κάνει λόγο για συζητήσεις μεταξύ Ολυμπιακού και Ατλέτικο Μαδρίτης που βρίσκονται σε εξέλιξη, προκειμένου να επιτευχθεί συμφωνία για την μεταγραφή του Ρομπέρτο στους Πειραιώτες. Με την υποσημείωση πως οι "ερυθρόλευκοι" δίνουν πολύ καλά χρήματα για τον 28χρονο γκολκίπερ.

"Η Ατλέτικο Μαδρίτης θα κάνει τα πάντα ώστε να διατηρήσει στο δυναμικό της τον Κουρτουά, παρά το γεγονός πως πρόκειται για μια πολύ δύσκολη υπόθεση. Ο Ρομπέρτο πραγματοποιεί μια σπουδαία σεζόν στον Ολυμπιακό, με τον σύλλογο και τον Μίτσελ να είναι πολύ ευχαριστημένοι από τις εμφανίσεις του. Υπάρχουν ήδη συζητήσεις με την Ατλέτικο προκειμένου να αποκτήσουν τον Ισπανό γκολκίπερ.

Οι "ροχιμπλάνκος" δεν έχουν πρόβλημα να διαπραγματευθούν την μεταγραφή του Ρομπέρτο, καθώς ο Ολυμπιακός μοιάζει πρόθυμος να πληρώσει αρκετά χρήματα. Μέρος των δικαιωμάτων του 28χρονου τερματοφύλακα ανήκουν στον Ζόρζε Μέντες. Η δυσκολία που προκύπτει έχει να κάνει με το γεγονός πως η Ατλέτικο πλήρωσε το περασμένο καλοκαίρι 6 εκατομμύρια ευρώ στην Μπενφίκα για να τον αποκτήσει, όμως το κλαμπ της Λισσαβώνας δημοσιοποίησε πως τα δικαιώματα του Ρομπέρτο δεν ανήκουν στην Ατλέτικο μέχρι την 1 Ιουλίου του 2014.

Η επιστροφή του Ρομπέρτο στο "Vicente Calderon" δεν μοιάζει καθόλου πιθανή, αφού ακόμη και αν ο Κουρτουά υποχρεωθεί να επιστρέψει στην Τσέλσι, πρώτος στην λίστα του Ντιέγκο Σιμεόνε για αντικαταστάτης του Βέλγου γκολκίπερ είναι ο Μιγκέλ Άνχελ Μογιά της Χετάφε. Παίκτη που έχει ήδη προσπαθήσει να αποκτήσει η Ατλέτικο αλλά δίχως επιτυχία.

Υποψήφιοι για τους "ροχιμπλάνκος" είναι και οι Κέιλορ Νάβας (Λεβάντε), Στιβ Μανταντά (Μαρσέιγ)", υποστηρίζει χαρακτηριστικά στο ρεπορτάζ της η ισπανική ιστοσελίδα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags