Facebook Pixel "Λαμπάδα" στον Διαμαντάκο!
| 2014-02-05 17:52:00

"Λαμπάδα" στον Διαμαντάκο!

"Λαμπάδα" στον Διαμαντάκο!

Όπως και στη Ν.Σμύρνη, έτσι και στο Παγκρήτιο κόντρα στη Βέροια, ο νεαρός φορ "καθάρισε" για τον Εργοτέλη, καθώς σημείωσε το 1-0 και από τα πόδια του ξεκίνησε το 2-0 που σημείωσε ο Μπαντιμπανγκά!

Κακό ματς, καθώς δεν βοήθησε και η πολλή βροχή που έπεφτε κατά τη διάρκεια του ματς, έγινε στο Παγκρήτιο με τον Εργοτέλη να βρίσκει το γκολ με τον Διαμαντάκο που του έδωσε τη νίκη, ενώ οι Βεροιώτες τα έχουν και με την τύχη τους, αφού προς το τέλος ο Τραπ βρήκε δοκάρι και λίγο μετά δέχτηκαν το 2-0 από τον Μπαντιμπανγκά! Τρίποντο ουσίας και ψυχολογίας για τους Κρητικούς που πήραν δεύτερη σερί νίκη και "αναπνέουν", ενώ για τη Βέροια σφίγγει ο κλοιός...

Όλα μηδέν

Σε ένα βροχερό σκηνικό στο Ηράκλειο, οι παίκτες των δύο ομάδων τα έκαναν... μούσκεμα στο πρώτο μέρος, όπου το θέαμα ήταν φτωχό. Οι Κρητικοί είχαν την κατοχή (66%), αλλά ευκαιρίες... μηδέν, με τη Βέροια να έχει ένα καλό σουτ με τον Μπαργκάν στο 27`. Η πρώτη τελική για τους Κρητικούς ήρθε μόλις στο 34` με τον Καντιμοίρη να μπλοκάρει το σουτ του Ιμπραΐμ, ενώ στο 39` πάλι επενέβη ο γκολκίπερ των φιλοξενούμενων σε σουτ του Χαντί. Αυτό ήταν όλο το πρώτο ημίχρονο με τη Βέροια να κρατά εύκολα το 0-0, ενώ ο Εργοτέλης δεν είχε απειλήσει ουσιαστικά.

Γκολ... Διαμάντι!

Ίδια πάνω-κάτω ήταν η εικόνα και στο ξεκίνημα του β` μέρους και φαινόταν πως πολύ δύσκολα θα μπει κάποιο γκολ! Ώσπου, στο 56` από όμορφο γύρισμα του Κούμπικ (είχε μπει αλλαγή στη θεέση του Χαντί) ο Διαμαντάκος, που πρόλαβε δύο παίκτες της Βέροιας, έστειλε τη μπάλα στην εστία του Καντιμοίρη! Η βροχή στο μεταξύ έπεφτε με αμείωτη ένταση, η Βέροια παρά τις αλλαγές (Ζεζίνιο αντί Καλτσά και Παυλίδης αντί Κομόλοφ) δεν έδειχνε ικανή να αντιδράσει, αλλά στο 76` ο Τραπ με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στο δοκάρι!

Έτσι αφού δεν έγινε το 1-1, έγινε το 2-0! Ο Διαμαντάκος έκλεψε την μπάλα, πέρασε δύο παίκτες και μπήκε στην περιοχή, άφησε στον Ρομάνο και αυτός στον Μπαντιμπανγκά, ο οποίος έκανε το 2-0 με ωραίο πλασέ που βρήκε το οριζόντιο δοκάρι και κατέληξε στα δίχτυα! Αυτό ήταν το τελικό σκορ, με τους Κρητικούς να πανηγυρίζουν τη νίκη! 

ΣΚΟΡΕΡ: 56' Διαμαντάκος, 86' Μπαντιμπαγκά

ΔΟΚΑΡΙΑ: 76' Τραπ

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Θάνος (Γρεβενών)

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 79' Καρντόσο, 91' Κοζορώνης - 61' Γκονσάλβες

ΑΠΟΒΟΛΕΣ: -

Εργοτέλης (Μαρίνος Ουζουνίδης):. Στοϊκoβιτς, Τζανακάκης, Πίτσος, Σαρρής, Γιοβάνοβιτς, Καρντόσο (78' Κοζορώνης), Ρομάνο, Ιμπραίμ, Χαντί (46' Κούμπικ), Διαμαντάκος, Μπαντιμπαγκά (92' Μονακέλο).

Βέροια (Ράτκο Ντόστανιτς): Καντιμοίρης, Βέρτζος, Γεωργιάδης, Μπάρμπας (87' Τζημογιάννης), Όστοϊτς, Ζεζίνιο (70' Καλτσάς), Τραπ, Παυλίδης (80' Κομόλοφ), Μπεν, Γκονσάλβες. Μπαργκάν

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags