Το να κρίνει κανείς αγωνιστικά ένα παιχνίδι στο οποίο η μπάλα κολλούσε κάθε δέκατο του δευτερολέπτου δεν έχει καμία απολύτως σημασία. Ποδόσφαιρο δεν μπορούσε εκ των πραγμάτων να παιχθεί στο Αγρίνιο υπό αυτές τις συνθήκες και το μόνο ζητούμενο από τους παίκτες του Άρη ήταν να δείξουν πάθος και ψυχή.

Από τους συγκεκριμένους τομείς, ανεξάρτητα από το τι πιστεύει κανείς για το έμψυχο υλικό του Άρη, δεν μπορεί να έχει κανένα παράπονο. Οι παίκτες του ήξεραν ότι δεν τους ...έπαιρνε και τελικά τον κράτησαν ζωντανό στη προσπάθεια της επιβίωσης. Έστω και σε αυτή την δύσκολη θέση.

Ο Σούλης Παπαδόπουλος έκανε αλχημείες με τον Κύργια ως δεξί μπακ και τον Πουλίδο ως αμυντικό χαφ. Παρά το γεγονός ότι σε μεγάλο βαθμό του βγήκαν , η συγκεκριμένη ώρα δεν είναι για πειράματα.

Τα δύο επόμενα παιχνίδια που ακολουθούν στο Κλεάνθης Βικελίδης, με Πανιώνιο και Βέροια θα κρίνουν πάρα πολλά σε ότι αφορά την προσπάθεια της ομάδας του Σούλη Παπαδόπουλου να πετύχει το “mission impossible” και να παραμείνει στη κατηγορία.

Αν μάλιστα κάνει το απόλυτο σε αυτά τα δύο παιχνίδια το πιθανότερο είναι, να βάλει από κάτω μια ομάδα στη βαθμολογία, μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα, καθώς η Βέροια την επόμενη αγωνιστική αντιμετωπίζει στο Καραϊσκάκης τον Ολυμπιακό.

Αυτό που πρέπει να ξεπεράσει ο Άρης, είναι ο «σκόπελος» που λέγεται Κλεάνθης Βικελίδης. Πρέπει, επιτέλους να πάρει την πρώτη του νίκη στο γήπεδο του, κάτι που εκτός από βαθμολογικά θα έχει και ψυχολογικά οφέλη.

Κόβοντας και την θετική ...αύρα με την οποία έρχονται πλέον οι αντίπαλοι στο Βικελίδης, επιδοτούμενοι ψυχολογικά από το γεγονός ότι ο Άρης δεν έχει καταφέρει να κερδίσει κανέναν. Σε ένα γήπεδο που μέχρι πριν από λίγα χρόνια, στόχος για τις περισσότερες ομάδες του πρωταθλήματος ήταν απλά η θετική εμφάνιση και ότι ...κάτσει.

Βλέποντας, κανείς, επίσης, τα εισιτήρια που κόβονται στο φετινό πρωτάθλημα, καταλαβαίνει πόσο μεγάλο πλήγμα θα είναι μετά την ΑΕΚ να μην υπάρχει την επόμενη αγωνιστική περίοδο και ο Άρης. Ο τελευταίος της βαθμολογίας έχει μέσο όρο 7.350, περίπου, καταδεικνύοντας την τεράστια δυναμική που έχει αυτός ο σύλλογος.

Όσα δηλαδή κόβουν μαζί τρεις και τέσσερις ομάδες από αυτές που βρίσκονται στη μέση ή ακόμα πιο ψηλά στη βαθμολογία. Βρίσκεται, μάλιστα, στην τέταρτη θέση της σχετικής κατάστασης, ενώ πολύ υψηλά είναι και τα ποσοστά τηλεθέασης των αγώνων του.

Πηγή: Goal