Η ΚΑΕ Ολυμπιακός κατηγορεί τον ο Άκη Παναγιωταρά πως καταφέρθηκε «με υβριστικές εκφράσεις κατά των ιδιοκτητών της ΚΑΕ Ολυμπιακός κ.κ. Παναγιώτη Αγγελόπουλου και Γιώργου Αγγελόπουλου» κι η συνέχεια θα δοθεί με «καταγγελία ενώπιον του Μονομελούς Δικαιοδοτικού Οργάνου του ΕΣΑΚΕ και της ΕΦΙΠ για την παραδειγματική τιμωρία του υπαλλήλου της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, στρεφόμενοι ταυτόχρονα εναντίον του με μήνυση και αγωγή ενώπιον των ποινικών και πολιτικών δικαστηρίων».

Η επίσημη ενημέρωση της πειραϊκής ΚΑΕ αναφέρει: «Την 12 Φεβρουαρίου 2014 γίναμε μάρτυρες μίας απρόκλητης και χυδαίας ανάρτησης του φυσιοθεραπευτή και μέλους του ιατρικού επιτελείου της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Παναγιωταρά μέσω του «facebook», με την οποία καταφέρεται με υβριστικές εκφράσεις κατά των ιδιοκτητών της Κ.Α.Ε. Ολυμπιακός κ.κ. Παναγιώτη Αγγελόπουλου και Γιώργου Αγγελόπουλου.

Η Κ.Α.Ε. Ολυμπιακός και οι ιδιοκτήτες της θα προβούν άμεσα σε καταγγελία ενώπιον του Μονομελούς Δικαιοδοτικού Οργάνου του Ε.Σ.Α.Κ.Ε. και της Ε.Φ.Ι.Π. για την παραδειγματική τιμωρία του υπαλλήλου της Κ.Α.Ε. Παναθηναϊκός, στρεφόμενοι ταυτόχρονα εναντίον του με μήνυση και αγωγή ενώπιον των ποινικών και πολιτικών δικαστηρίων».