Ο Βαγγέλης Μαρινάκης απέστειλε στον δήμαρχο Κεφαλλονιάς επιστολή με την οποία γνωστοποιεί ότι το ποσό των 500 χιλ. €, προκειμένου γρήγορα και με ασφάλεια να επιστρέψουν οι μαθητές στα σχολεία τους, είναι άμεσα στη διάθεσή του Δήμου και θα εκταμιεύεται τμηματικά με βάση την πρόοδο των έργων.

Ταυτόχρονα στο πλαίσιο της ηθικής υποστήριξης των κατοίκων του νησιού, αντιπροσωπεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός (που αποτελείται από τους Κριστιάν Καρεμπέ, Γρηγόρη Γεωργάτο, Κώστα Καραπαπά κ.α.) βρίσκεται ήδη στο νησί από το πρωί της Πέμτπης.

Παρίσης: «Εύχομαι αυτήν τη χειρονομία να την μιμηθούν και άλλοι»

Όταν η αντιπροσωπεία του Ολυμπιακού έφτασε στο δημαρχείο Αργοστολίου το λόγο πήρε ο δήμαρχος της Κεφαλλονιάς, Αλέξανδρος Παρίσης, σχολίασε: « Θέλω να σας καλωσορίσω και να σας ευχαριστήσω ως δήμαρχος της Κεφαλονιάς, που είχα την τιμή να σας υποδεχτώ και να σας ευχαριστήσω για τη γενναιοδωρία σας και τη χειρονομία σας προς την Κεφαλονιά.

Οι Κεφαλλονίτες ευγνωμονούν τον πρόεδρο του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη, για τη χειρονομία του να προσφέρει 500.000 ευρώ, ΄βστε να φτιαχτούν τα σχολεία που είχαν μεγάλες ζημιές. Εύχομαι αυτήν τη χειρονομία να την μιμηθούν και άλλοι. Ο Ολυμπιακός συμβάλει στην επούλωση κάποιων εκ των πληγών του νησιού».