Facebook Pixel Μυρίζει... κάζο από ημίχρονο
| 2014-02-24 13:20:00

Μυρίζει... κάζο από ημίχρονο

Μυρίζει... κάζο από ημίχρονο

Δεν χρειάζεται πλέον να γίνει κανείς μάντης για να προβλέψει αν η ΑΕΚ θα κάνει γκέλα ή υγιεινό περίπατο σε κάποιο παιχνίδι της. Μπορεί η στατιστική να μη λέει πάντα την αλήθεια, αλλά στην περίπτωση της Ενωσης είναι αδιάψευστος μάρτυρας. Τι φαίνεται, λοιπόν, στον παρακάτω πίνακα;

Οι «κιτρινόμαυροι» έχουν δώσει μέχρι στιγμής 21 παιχνίδια σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Στα εννέα από αυτά το ημίχρονο τους βρήκε στο ισόπαλο 0-0 και η συνέχεια είναι πέρα για πέρα απογοητευτική. Αν εξαιρέσουμε το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Ηλυσιακό, τον οποίο φιλοδώρησε με τρία τέρματα, στα υπόλοιπα οχτώ ο απολογισμός τους φανερώνει μία τεράστια αδυναμία.

Η μηχανή της ΑΕΚ μπουκώνει όταν μένει άσφαιρη μέχρι την ανάπαυλα. Μετράει τέσσερις γκέλες, δύο ήττες από Αγροτικό Αστέρα και Θύελλα Ραφήνας και δύο ισοπαλίες με ΑΟ Περιστερίου και Αστέρα Βάρης.

Στα εναπομείναντα τέσσερα της βγήκε η ψυχή για να πάρει το τρίποντο. Νίκησε στο φινάλε τον Ηλυσιακό στο ΟΑΚΑ, τον Ηρόδοτο στο Παγκρήτιο, τον Αστέρα Βάρης για το Κύπελλο και το Αιγάλεω στο «Σταύρος Μαυροθαλασσίτης».

Από τα υπόλοιπα 12 στα οποία η Ενωση βρήκε δίχτυα, ουδέποτε αντιμετώπισε πρόβλημα και αχγώθηκε να πάρει τη νίκη. Εκτός από το παιχνίδι με την Κηφισιά (4-2), όταν και το ημίχρονο είχε λήξει 2-2.

Δικαιολογίες τύπου «οι παίκτες είναι αγχωμένοι» δεν υφίσταται πλέον. Γιατί αν με το ξεκίνημα της σεζόν η Ενωση είχει κληθεί να «γνωρίσει» την κατηγορία και να προσαρμοστεί σε αυτήν, τώρα πλέον όλα έχουν αλλάξει. Είναι σαφές ότι η ΑΕΚ θα βγάλει τη σεζόν με κάποια απρόσμενα αποτελέσματα. Η χρονική στιγμή, όμως, που επέλεξε να ηττηθεί από τη Θύελλα Ραφήνας δεν συμπίπτει με τις τελευταίες εντυπωσιακές της εμφανίσεις.

ΤΑ ΕΝΝΕΑ 0-0 ΤΟΥ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ

ΑΓΩΝΑΣ/ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ/ΗΜΙΧΡΟΝΟ/ΤΕΛΙΚΟ

ΑΟ Περιστερίου-ΑΕΚ/3η/0-0/0-0

Ηλυσιακός-ΑΕΚ/Κύπελλο/0-0/0-3

Ηλυσιακός-ΑΕΚ/8η/0-0/0-1

Αστέρας Βάρης-ΑΕΚ/10η/0-0/1-1

Ηρόδοτος-ΑΕΚ/5η/0-0/1-2

ΑΕΚ-Αστέρας Βάρης/Κύπελλο/0-0/1-0

Αγροτικός Αστέρας-ΑΕΚ/Κύπελλο/0-0/2-0

Αιγάλεω-ΑΕΚ/12η/0-0/1-2

Θύελλα Ραφήνας-ΑΕΚ/17η/0-0/1-0

Εχασαν πόντους εν όψει Football League

Το στραπάτσο του Σαββάτου φαίνεται πως αποτελεί το κύκνειο άσμα για αρκετούς εντός του «κιτρινόμαυρου» στρατοπέδου. Η ήττα από τη Θύελλα, μπροστά στα μάτια του Δημήτρη Μελισσανίδη, δύσκολα θα συγχωρεθεί από τους ιθύνοντες της Ενωσης εν όψει του σχεδιασμού για τη Football League.

Αν κάποιοι προσπάθησαν το τελευταίο διάστημα να αντιστρέψουν το εις βάρος τους κλίμα με τις τελευταίες τους εμφανίσεις, τώρα κατάφεραν να τα καταστρέψουν όλα και να πραγματοποιήσουν πισωγύρισμα.

Τόσο ο Ντούσαν Μπάγεβιτς όσο και ο Νίκος Λυμπερόπουλος έχουν μία λίστα ποδοσφαιριστών που υπολογίζουν για τη νέα σεζόν από το φετινό ρόστερ. Δεν είναι, βέβαια, πολλοί αυτοί και απ' ό,τι φαίνεται δύσκολα θα προστεθεί κάποιο άλλο όνομα. Οσο και αν υπάρχουν παίκτες που πάλεψαν στα παιχνίδια με Πανναξιακό, Περαμαϊκό και ΑΟ Περιστερίου για μία θέση στην ΑΕΚ της επόμενης σεζόν, στο γήπεδο του Μενιδίου... κατάφεραν να χύσουν την καρδάρα με το γάλα.

ΠΗΓΗ: Goal

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags