Ο γεννημένος στις 6 Μαΐου του 1993, με το... άγγιγμα του Μίδα έγραψε με χρυσά γράμματα την πιο σημαντική σελίδα στην ιστορία της Θύελλας Ραφήνας. Με την είσοδό του στο 89' της αναμέτρησης, ένα ακούμπημα της μπάλας αρκούσε για να τη στείλει στα δίχτυα και να χαρίσει στην ομάδα του ένα ονειρικό τρίποντο για όλο τον σύλλογο.

Η επόμενη μέρα έχει βρει τον νεαρό ποδοσφαιριστή άκρως συνειδητοποιημένο και προσγειωμένο. Βλέπετε, η καθημερινότητα της ζωής του δεν διαφοροποιήθηκε μόνο και μόνο επειδή σκόραρε σε ένα παιχνίδι. Οντας άνεργος σε μία εξαιρετικά δύσκολη εποχή, ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής και έχοντας ολοκληρώσει τις σπουδές του στη φυσιοθεραπεία, ο Γιώργος βρίσκεται σε αναζήτηση δουλειάς, προκειμένου να βγάλει τα προς το ζην.

Η εμπειρία του από τα γήπεδα είναι ελάχιστη. Μόλις μία συμμετοχή με τη φανέλα της Προοδευτικής την περίοδο 2011-12. Την επομένη, όμως, πάτησε γερά στον Ατρόμητο Πειραιά με 11 γκολ και στις 22 Ιανουαρίου μετακόμισε στη Θύελλα, σκοράροντας για πρώτη φορά το Σάββατο.

«Ξέραμε από την αρχή ότι παίζαμε με μία μεγάλη και ιστορική ομάδα. Προσπαθήσαμε με το ξεκίνημα του αγώνα να κάνουμε ό,τι το καλύτερο μπορούσαμε. Ακολουθήσαμε πλήρως τις οδηγίες του προπονητή μας. Η τακτική μας βγήκε στο 100%. Εξάλλου, είχαμε παρακολουθήσει βίντεο με παιχνίδια της ΑΕΚ και γνωρίζαμε πώς έπρεπε να αντιμετωπίσουμε τον αντίπαλο» εξήγησε αρχικά ο Μητρόπουλος στο «Goal» και πρόσθεσε: «Ηταν μία μεγάλη στιγμή για μένα και για την ομάδα. Δεν έχει σημασία ποιος πέτυχε το γκολ, αλλά η νίκη. Ετυχε να είμαι εγώ στη φάση και να βάλω το γκολ. Τώρα θα πρέπει να συνεχίσουμε τη μάχη για να σώσουμε την ομάδα».

ΠΗΓΗ: Goal