Πιθανόν ούτε ο Γιάννης Μαντζουράκης δεν θα περίμενε τόσο εύκολο βράδυ στο ΟΑΚΑ για τους παίκτες του, με την Καλλονή να ξεμπερδεύει-εκτός συγκλονιστικού απροόπτου-με την υπόθεση παραμονή με το 3-1 επί του Παναιτωλικού. Το σκορ προήλθε από τα... αστεία λάθη που έκαναν οι Αγρινιώτες στην άμυνα, ενώ στο τρίτο μεγάλη ευθύνη φέρει ο Μπρακάλι. Σκόρερ για τους Μυτιληνιούς οι Κεϊτά, Μανούσος, Μαρσέλο, ενώ οι τυπικά γηπεδούχοι είχαν ευκαιρίες και για μεγαλύτερο σκορ. Απογοήτευσε ο Παναιτωλικός σε όλους τους τομείς που όταν "ξύπνησε" ήταν πλέον αργά...

Το "καθάρισε"

Η Καλλονή στην πρώτη της ουσιαστικά ευκαιρία στο 11` ευτύχησε να προηγηθεί, χάρη στην ασυννενοησία και την... ανοησία των αμυντικών του Παναιτωλικού, οι οποίοι έδωσαν την μπάλα στον Κεϊτά και αυτός από την περιοχή σημάδεψε σωστά για το 1-0. Οι γηπεδούχοι πήραν τα πάνω τους μετά το γκολ και έφτασαν κοντά σε δεύτερο στο 35`, όταν ο Περόνε από κοντά δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί άλλο ένα λάθος της άμυνας των Αγρινιωτών. Τελικά το 2-0 ήρθε στο 42`. Ο Γιονάν Γκαρσία σέντραρε από αριστερά, ο Μανούσος σηκώθηκε ανενόχλητος στην «καρδιά» της άμυνας του Παναιτωλικού και με καλοζυγισμένη κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Ράφαελ. Ο Λεοζίνιο στο 43` λίγο έλλειψε να κάνει και το 3-0, αλλά ο Ράφαελ αυτή τη φορά αντέδρασε επιτυχώς.

"Κερασάκι" στην τούρτα

Ο Παναιτωλικός στο β` μέρος βγήκε με σκοπό να αντιδράσει και προσπάθησε με την είσοδο των Νταλμά και Μπόγιοβιτς να απειλήσει τον Χογκ. Όμως μετά την "προειδοποιητική βολή" του Λεοζίνιο στο 49` ήρθε το γκολ στο 52` για να τελειώσει το ματς. Ο Μαρσέλο βρήκε χώρο και έκανε το σουτ από τα 35 μέτρα, η μπάλα έφυγε από τα χέρια του Ράφαελ και κατέληξε για τρίτη φορά στο βάθος της εστίας του Βραζιλιάνου τερματοφύλακα!

Ο Ράφαελ στο 57` κράτησε το 3-0 στο σουτ του Λεοζίνιο, ενώ ο Καμαρά στο 69` έχασε και αυτός ευκαιρία να μειώσει το σκορ. Στο 75` Λεοζίνιο και Περόνε... κατάφεραν να χάσουν ένα σίγουρο γκολ και δυο λεπτά μετά με ωραία σέντρα-σουτ ο Νταλμά μείωσε σε 3-1. Ο Μανούσος στο 88` έχασε μια ευκαιρία για δεύτερο  γκολ, ενώ στις καθυστερήσεις ο Χογκ είπε δις "όχι" στους Νταλμά και Καλί με το ματς να λήγει 3-1.