Facebook Pixel Σκάει βόμβα μεγατόνων στο ελληνικό ποδόσφαιρο!
| 2014-02-25 11:30:00

Σκάει βόμβα μεγατόνων στο ελληνικό ποδόσφαιρο!

Σκάει βόμβα μεγατόνων στο ελληνικό ποδόσφαιρο!

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ SPORTDOG: Ποια ελληνική ΠΑΕ ετοιμάζεται να περάσει στα χέρια ξένου και πολύ δυνατού επενδυτή; Σε τι στάδιο βρίσκονται οι διαπραγματεύσεις; 

Μεγάλο deal, που προς το παρόν έχει κολλήσει, αλλά οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται, αποκαλύπτει σήμερα η έγκυρη στήλη του σκύλου στο Twitter, "Sportdog Penalty". 

Θα μπει κατευθείαν στο ψητό ο σκύλος. Το deal, που δεν έχει διαρρεύσει ακόμα σε κανένα Μέσο, αφορά την αγορά ελληνικής ΠΑΕ (όνομα έκπληξη! – δεν μπορούμε, ακόμα, να αποκαλύψουμε περισσότερα) από ξένο και πολύ δυνατό επενδυτή!

Το θέμα έχει "παγώσει", άκουσε ο σκύλος, στον τρόπο καταβολής των χρημάτων, αλλά τίποτα δεν έχει τελειώσει. Οι συζητήσεις, μάλιστα, ανάμεσα στις δύο πλευρές είχαν ολοκληρωθεί προ ημερών, ενώ η συμφωνία περιλάμβανε την αγορά (στο 70%) δύο ακόμα εταιριών του ιδιοκτήτη της εν λόγω ΠΑΕ.

Ο υποψήφιος αγοραστής είναι το Νο 2 μεγάλης και γνωστής διεθνής τράπεζας που έχει έδρα στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, ενώ οι αποκλειστικές πληροφορίες του sportdog αναφέρουν πως στη "δουλειά" εμπλέκεται και γνωστός Ιταλός μάνατζερ.

Ο επενδυτής με το αφεντικό της ποδοσφαιρικής ομάδας είχαν συμφωνήσει σχεδόν σε όλα και ήταν έτοιμοι να δώσουν τα χέρια, ωστόσο το πρόβλημα παρουσιάστηκε όταν ο πωλητής δε δέχτηκε τα λεφτά να έρθουν στην Ελλάδα επειδή -λόγω χρεών του στο Δημόσιο- θα του τα μπλόκαραν! 

Βέβαια, τίποτα ακόμα δεν έχει τελειώσει στη συγκεκριμένη υπόθεση, που αν έχει αίσιο τέλος, θα σκάσει σαν βόμβα στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Η δουλειά δεν έχει χαλάσει οριστικά και ο Έλληνας επιχειρηματίας ψάχνει λύση για να γίνει τελικά το deal. Μέχρι στιγμής, πάντως, ο επενδυτής δεν πληρώνει ...μαύρα, ενώ υπάρχει και ρήτρα εμπιστευτικότητας ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Ο σκύλος παρακολουθεί στενά το θέμα και εφόσον προκύψει κάποια εξέλιξη θα αποκαλύψει πρώτος και με ονόματα το μεγάλο deal. 

 

 


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags