Ο Άρης έπεσε εδώ και καιρό. Δεν ήταν ποδόσφαιρο αυτό που έπαιξε. Μαζί με 1-2 ακόμη ομάδες παίζουν το χειρότερο ποδόσφαιρο.

Δικαίως βρίσκεται στην τελευταία θέση και στην καλύτερη περίπτωση θα μπορούσε να είχε ανέβει μια θέση παραπάνω ή να είχε μερικούς βαθμούς περισσότερους. Το υποβιβασμό τον δικαιούται.

Όλα αυτά, λίγο έως πολύ, τα έχουμε αποδεχθεί. Κι αν δεν θέλουμε να τα παραδεχθούμε είναι γιατί υπάρχουν κάποιοι σαν τον Γουργιώτη, τον Μάνταλο και ένα λεωφορείο γεμάτο από δαύτους που δεν λένε να βάλουν μυαλό και σφυρίζουν ό,τι να 'ναι. Όχι από δόλο. Από ανικανότητα, ως διαιτητές.

Δεν θέλω να πιστέψω ότι συμβαίνει κάτι άλλο. Οι άνθρωποι δεν έχουν συνειδητοποιήσει ποιες είναι οι συνέπειες από τις υποδείξεις τους. Αν τυχόν έκαναν την αυτοκριτική τους, δεν μπορεί, έστω και ένας από όλους αυτούς θα είχε εγκαταλείψει. Θα είχε παραιτηθεί για λόγους ευθιξίας.

Κάτι τέτοιο δεν συνέβη ποτέ. Κι αν ορισμένοι θέλουν να παρουσιάσουν ότι κάπως έτσι συνέβη σε μερικές περιπτώσεις και πήγαν, από μόνοι τους, σπίτι τους, δεν μπορούν να μας πείσουν. Το γκολ- φάντασμα στον Πλατανιά με τη σφραγίδα του Γουργιώτη, δίνει άλλοθι σε όποιον έχει ασελγήσει σε βάρος του Άρη τα τελευταία χρόνια και το ίδιο κάνει ακόμη και στις πιο δύσκολες μέρες του, όταν παίζεται η παραμονή του στην κατηγορία.

Γίνεται αφορμή για να εκραγεί ποιος; Ο άνθρωπος που έχει βάλει φαρδιά-πλατιά την υπογραφή του στην εξαθλίωση της ομάδας. Όλοι καταλαβαίνουμε τι έχει συμβεί και δεν μπορεί κανείς σήμερα να αλλάξει την εικόνα της κατάπτωσης. Εκείνο, όμως, που μου κάνει εντύπωση, είναι η συμπεριφορά των αντιπάλων. Του Αναστασιάδη και των ποδοσφαιριστών του. Ο Αναστασιάδης απέφυγε να μιλήσει για το γκολ-φάντασμα που καθόρισε το νικητή. Οι παίκτες του, ο Μπέλιτς είπε ότι, δεν ήταν κοντά, αλλά, πιστεύει ότι η μπάλα πέρασε.

Τραγικοί. Περίμενα από τον Άγγελο, του οποίου τυγχάνω οπαδός, να μιλήσει με λόγια σταράτα. Για να βοηθήσει αυτό το δύσμοιρο το ποδόσφαιρο. Δεν το θέλει ο Άγγελος το ποδόσφαιρο καλύτερο από αυτό που υπάρχει σήμερα και το σιχαινόμαστε όλο και περισσότερο; Είμαι σίγουρος ότι το θέλει. Κι όμως, δεν είπε κουβέντα.

Και θα το πάω πιο μακριά: Στο πέναλτι που ΔΕΝ κάνει ο Κανακούδης και το οποίο φαίνεται ξεκάθαρα χωρίς να χρειάζεται ριπλέι ούτε αργή κίνηση. Ο Αναστόπουλος προσπαθεί να μας πείσει ότι υπάρχει επαφή. Ε, και; Αν λοιπόν υπάρχει επαφή είναι πέναλτι; Δεν μπορεί να λέει ο μετρ των επαφών και της βουτιάς, κατά τα άλλα συμπαθής και προσφιλής Νίκος Αναστόπουλος, ότι υπάρχει πέναλτι.

Θα περίμενα να τον ακούσω ξεκάθαρα, να μιλά τη γλώσσα της αλήθειας, για όσα βλέπουμε όλοι μας: Όχι δεν είναι πέναλτι, κακώς δόθηκε. Αυτός είσαι Νικόλα. Μπράβο.

Λυπάμαι κύριοι. Μην ξαναμιλήσετε για τον κόσμο που έρχεται να δει ποδόσφαιρο και τον πολύ κόσμο που δικαίως σας (μας) έχει απορρίψει γιατί τον κοροϊδεύεται(ουμε).

Πηγή: SportFM.gr