Ο Ατρόμητος φαίνεται πως έχει βρει το κουμπί του Παναιτωλικού, καθώς είναι η μοναδική ομάδα που τον νίκησε φέτος δυο φορές στο Αγρίνιο (Κύπελλο και πρωτάθλημα), σε ένα ματς που θα θυμόμαστε για τις επεμβάσεις του Τσέναμο! Ο πρώην γκολκίπερ των Αγρινιωτών έπιασε τα... άπιαστα, έδωσε ασίστ στο 1-2 και σε αυτόν οφείλεται εν πολλοίς η νίκη της ομάδας του. Οι γηπεδούχοι προδόθηκαν από την αστοχία τους και από τα παιδαριώδη λάθη της άμυνας, χάνοντας παράλληλα το αήττητο στην έδρα τους. Ο "Παπ" πέτυχε δύο γκολ, ένα ο Μπρίτο, ενώ για τον Παναιτωλικό σκόραρε ο Μπόγιοβιτς.

Mπροστά ο Ατρόμητος

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο ματς και στα πρώτα πέντε λεπτά είχαν δυο καλές φάσεις με τους Καμαρά και Τζούνιορ, αλλά βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο 8`! Οι φιλοξενούμενοι βγήκαν στην αντεπίθεση με τους Ναπολεόνι-Παπαδόπουλο να συνεργάζονται και τον δεύτερο να... εκτελεί και την μπάλα, βρίσκοντας στον Ράφαελ να καταλήγει με... περιπετειώδη τρόπο στα δίχτυα! Ο Παναιτωλικός μετά το γκολ προσπάθησε να βγει μπροστά είχε 80% (!) κατοχή, αλλά δεν μπορούσε να βρει διαδρόμους προς την εστία, με τους Περιστεριώτες να έχουν μεν προβλήματα, να κρατάνε δε το σκορ.

Μέγας Τσέναμο!

Τα "καναρίνια" μπήκαν... φουριόζα στο β` μέρος και στα πρώτα δεύτερα του ματς, ο Τσενάμο μπλόκαρε το σουτ του Νταλμά με το αριστερό. Στο 52` ο γκολκίπερ του Ατρομήτου είπε "όχι" στον Καμαρά, όπως και στο 55`, όμως ο Μπόγιοβιτς πήρε το "ριμπάουντ" και με σουτ έκανε το 1-1!! Ο Παναιτωλικός κυνήγησε το 2-1 και στο 61` ο Μπακάκης σέντραρε από τα δεξιά και ο Μπόγιοβιτς έπιασε την κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι με τον Τσενάμο να κάνει εκπληκτική επέμβαση.

Ο "άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου" τιμώρησε τον Παναιτωλικό με τη... βοήθεια της άμυνας του, καθώς στο 64` ύστερα από το βολέ (!) του Τσενάμο, η μπάλα κατέληξε στον Μπρίτο, ο οποίος είχε μπει μόλις αλλαγή και έκανε το 1-2 στο 64`!! Ο Τσέναμο στο 71` νίκησε και πάλι τον Καμαρά και στο 80` η άμυνα κρέμασε και πάλι τους Αγρινιώτες, αφού ο "Παπ" βγήκε στην πλάτη της άμυνας και δεν δυσκολεύτηκε να γράψει το 1-3!

Μετά το γκολ, ο ρυθμός έπεσε, καθώς οι γηπεδούχοι είχαν απογοητευτεί, ενώ ο Ατρόμητος διαφύλαξε εύκολα το 1-3 πανηγυρίζοντας μια νίκη που τον έφερε προσωρινά στη 2η θέση, αλλά με τον ΠΑΟΚ να έχει ένα ματς λιγότερο.  

ΣΚΟΡΕΡ: 56' Μπόγιοβιτς – 8', 80' Παπαδόπουλος, 64' Μπρίτο

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Παππάς (Αθηνών)

ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ: 82' Καμαρά - 21' Φυτανίδης, 33' Λαζαρίδης, 54' Ταυλαρίδης

ΑΠΟΒΟΛΕΣ: -

Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος): Ράφαελ, Ανίν, Κούσας, Μελισσάς, Μπακάκης, Γοδόι, Τζούνιορ (70' Σφακιανάκης), Θεοδωρίδης (40' λ.τρ. Νταλμά, 73' Γκάλο), Μαρτίνες, Καμαρά, Μπόγιοβιτς.

Ατρόμητος (Γιώργος Παράσχος): Τσενάμο, Νάστος, Ταυλαρίδης, Λαζαρίδης Φυτανίδης, Δημούτσος , Πίτου Γκαρσία, Μπρίτο (79' Γεωργίου), Ναπολεόνι (46' Μπάλλας), Παπαδόπουλος, , Καραμάνος (65' Φάμπιο)