Αναλυτικά:
Για το αν συμφωνεί με την άποψη του προπονητή του ότι ο αγώνας ήταν μαγική εικόνα και ο Ατρόμητος ήταν πολύ τυχερός:
«Ασφαλώς. Τυχερός, ικανότητα κάποιων παικτών μπορούμε να το πούμε. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Σίγουρα ο Παναιτωλικός έκανε περισσότερες ευκαιρίες από εμάς και αν πούμε ότι οι αριθμοί λένε πάντα την αλήθεια, άξιζε κάτι παραπάνω από το 1-3».
Για το αν το ματς κρίθηκε και στη δική του ικανότητα:
«Εάν θυμάστε, τα καλύτερά μου παιχνίδια με τον Παναιτωλικό ήταν όλα εκτός έδρας! Κατερίνη, Λειβαδιά, Καρδίτσα… Οπότε χρωστούσα στους Παναιτωλικούς μια καλή εμφάνιση εντός έδρας! Ήρθε λίγο καθυστερημένα…».
Για τη μεγάλη απόκρουση που έκανε στην κεφαλιά εξ ‘επαφής του Μπόγιοβιτς:
«Γίνεται η σέντρα και βλέπω τον Μπόγιοβιτς που έρχεται και έχει οπλίσει. Εκεί κυνηγάς τις πιθανότητες. Να καθίσεις, να περιμένεις τη μπάλα δεν υπάρχει περίπτωση! Ανοίγεις χέρια, πόδια για να ανεβάσεις τις πιθανότητές σου. Ψηλά παιδιά είμαστε, έχουμε εκτόπισμα…».
Για να συναισθήματά του στην επιστροφή του ως αντίπαλος:
«Ήταν δύσκολο στην αρχή γι’ αυτό και βγήκα νωρίτερα για ζέσταμα για να μπω στο ρυθμό. Άλλο να το βλέπεις από την τηλεόραση κι άλλο να ζεις καταστάσεις και να σου έρχονται αναμνήσεις και να πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος στη μπάλα. Είναι δύσκολο… Ο Παναιτωλικός θα είναι για πάντα στην καρδιά μου και αυτό δεν αλλάζει ποτέ».
UEFA Nations League
Super League
Premier League
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος