Facebook Pixel Γουίγκαν... did it again!
| 2014-03-09 21:06:00

Γουίγκαν... did it again!

Γουίγκαν... did it again!

Πέρυσι, της πήρε το Κύπελλο στον μεγάλο τελικό! Φέτος, την πέταξε εκτός ημιτελικών της διοργάνωσης και θα βρεθεί ξανά αυτή στο «Γουέμπλεϊ»! Η Γουίγκαν, κατάφερε να κάνει και φέτος ζημιά στη Μάντσεστερ Σίτι, αυτή τη φορά επικρατώντας 2-1 στο «Etihad» για να πάρει το «εισιτήριο» για τη φάση των «4»! 

Κόντρα σε μια πολύ καλά οργανωμένη άμυνα, με ποδοσφαιριστές αποφασισμένους να παλέψουν μέχρι το τέλος και να εξαντλήσουν τις πιθανότητες επιτυχίας, η Μάντσεστερ Σίτι είχε πολύ δύσκολο έργο απέναντι στη Γουίγκαν. Η κατοχή της μπάλας ήταν φλύαρη από τους «πολίτες» που δεν κατάφεραν να απειλήσουν ουσιαστικά την εστία του Κάρσον. Παίζοντας παράλληλο ποδόσφαιρο στη μεγαλύτερη διάρκεια του πρώτου μέρους, η ομάδα του Πελεγκρίνι ήταν ανούσια και στο 27ο λεπτό, ο Ζόρντι Γκόμεζ ευστόχησε από την άσπρη βούλα σε πέναλτι που κέρδισε ο Φορτουνέ από τον Ντεμικέλις για το 1-0 των «λάτικς».

Πριν καν οι δύο ομάδες επιστρέψουν στον αγωνιστικό χώρο για το δεύτερο ημίχρονο, η Γουίγκαν έπιασε τη Σίτι στον ύπνο και έκανε το 2-0! Από ωραία κίνηση του Τζέιμς ΜακΆρθουρ και γύρισμα στην περιοχή, ο Πιρτς πλάσαρε μπροστά από τον Γκαέλ Κλισί για να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του! Ο Πελεγκρίνι προχώρησε σε τριπλή, άμεση αλλαγή με τους Τζέκο, Μίλνερ και Σίλβα να παίρνουν τις θέσεις των Νεγρέδο, Τουρέ και Νάβας, αλλά όσο γέμισε η γραμμή κρούσης, τόσο ευάλωτη γινόταν η άμυνα. Στο 64’ ο Τζέκο είχε δοκάρι, λίγο αργότερα ο Αγουέρο τέσταρε τα ρεφλέξ του Κάρσον και στο 68’ ο Σαμίρ Νασρί μείωσε σε 2-1! Το γκολ αναπτέρωσε τις ελπίδες των «πολιτών» που τα έπαιζαν πλέον όλα για όλα, «κατασκήνωσαν» στα καρέ της Γουίγκαν, αλλά δεν κατάφεραν να κάνουν τίποτα περισσότερο.

Πηγή: england365.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags