Facebook Pixel Ο θαυματοποιός του Απόλλωνα!
| 2014-03-09 23:52:00

Ο θαυματοποιός του Απόλλωνα!

Ο θαυματοποιός του Απόλλωνα!

Διάθεση για χιούμορ είχε ο Λόρι Σάντσεζ, μετά τη νίκη του Απόλλωνα με 3-1 επί του Πλατανιά στη Ριζούπολη. Ο προπονητής των "κυανόλευκων" αποκάλυψε πως ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Σταμάτης Βελλής, τον αποκαλεί ...θαυματοποιό, αφού δεν έχει αποτύχει σε ομάδα που παλεύει για τη σωτηρία και εξέφρασε τη σιγουριά του για την παραμονή.

"Το προσωνύμιο ''θαυματοποιός'' μου το έδωσε ο κ. Βελλής, δεν το είχα στην Αγγλία. Ο Απόλλων είναι η τέταρτη ομάδα που αναλαμβάνω με στόχο τη σωτηρία. Μέχρι τώρα δεν έχω αποτύχει, έχω τρία στα τρία. Πιστεύω ότι μπορώ και εδώ να τα καταφέρω και ο Απόλλων να παραμείνει στην κατηγορία. Δεν εξαρτάται μόνο από εμένα όμως, είναι και οι παίκτες. Είναι συνδυασμός", τόνισε ο Λόρι Σάντσεζ.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στην αλλαγή κλίματος στις τάξεις του Απόλλωνα και στη "μάχη" για τη σωτηρία: "Το ποδόσφαιρο είναι πολύ περίεργο. Πριν από δύο εβδομάδες εδώ όλοι πίστευαν ότι ήρθε το τέλος του κόσμου. Σήμερα οι περισσότεροι είναι ενθουσιασμένοι. Είναι σημαντική νίκη. Τίποτα όμως, δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα αναφορικά με την παραμονή μας στην κατηγορία. Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι. Είμαι σαφώς ικανοποιημένος από τους ποδοσφαιριστές. Όλοι έχουν αποκτήσει αυτοπεποίθηση και ψυχολογία, ελπίζω αυτό να μας βοηθήσει για το επόμενο ματς με τον ΟΦΗ. Ήταν σημαντικά τα δύο πρώτα γκολ που μπήκαν γρήγορα, αλλά και το ότι έγινε νωρίς στο δεύτερο ημίχρονο το 3-1. Αν παρέμενε το 2-1 όλα θα ήταν ανοιχτά στην αναμέτρηση".

Απόλλων - Πλατανιάς 3-1

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags