Facebook Pixel Ένας «Παπ» έτοιμος για Βραζιλία! (BINTEO)
| 2014-03-10 12:44:00

Ένας «Παπ» έτοιμος για Βραζιλία! (BINTEO)

Ένας «Παπ» έτοιμος για Βραζιλία! (BINTEO)

Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος οδηγεί τον Ατρόμητο από νίκη σε νίκη και σας παρουσιάζουμε τα φετινά επιτεύγματά του!..

Δεύτερη εφηβεία διανύει ο Δημήτρης Παπαδόπουλος, ο οποίος μετά την εκπληκτική του περυσινή σεζόν με την φανέλα του Πανθρακικού, έχει βαλθεί να τρελάνει κόσμο στο Περιστέρι και όχι μόνο.

Ο 33χρονος επιθετικός πέτυχε δύο γκολ στη νίκη του Ατρομήτου με 4-0 επί του Πανιωνίου, κάτι που είχε κάνει και την προηγούμενη αγωνιστική στο Αγρίνιο με αντίπαλο τον Παναιτωλικό.

Με αυτά τα δύο τέρματα έφτασε τα 13 σε 26 ματς και ξεπέρασε την επίδοσή του τη σεζόν 2006/07 όταν αγωνιζόταν στον Παναθηναϊκό με 12 γκολ σε 27 αγώνες καθώς και της σεζόν 2000-01 με τα 12 τέρματα σε 28 ματς στον Ακράτητο.

Πλέον κυνηγά το ρεκόρ της περιόδου 2003/04 όταν και είχε σημειώσει 17 γκολ σε 26 ματς και ήταν από τους βασικούς συντελεστές στην κατάκτηση του πρωταθλήματος με την φανέλα του Παναθηναϊκού.

Ο «Παπ» είναι πολύ κοντά σε αυτό τον στόχο καθώς χρειάζεται 4 γκολ σε έξι αγωνιστικές ενώ θα πρέπει να συνυπολογιστούν και τα ματς των πλέι οφ, τα οποία ο Ατρόμητος εξασφάλισε και μαθηματικά μετά την νίκη του επί του Πανιωνίου στο Περιστέρι.

Διάβασε περισσότερα στο gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags