Facebook Pixel Διαλυθείτε να χρεοκοπήσετε
| 2014-03-12 23:12:00

Διαλυθείτε να χρεοκοπήσετε

Διαλυθείτε να χρεοκοπήσετε

Ο Αντι Γουόρχολ έλεγε ότι ο καθένας δικαιούται δεκαπέντε λεπτά δημοσιότητας. Εγώ λέω ότι αν αποκτήσει μια ομάδα στην Ελλάδα μπορεί να έχει όση δημοσιότητα θέλει, να λέει ό,τι θέλει και πάντα θα βρίσκει και κάποιον να του δώσει δίκιο. Το πανηγύρι των τελευταίων ημερών το αποδεικνύει. Γράφει ο Αντώνης Καρπετόπουλος

Τη Δευτέρα το βράδυ στη «Δίκη» (μία είναι η «Δίκη») ο ιδιοκτήτης του Απόλλωνα Σταμάτης Βελλής, που είχε φύγει από το ποδόσφαιρο μια εβδομάδα πριν αηδιασμένος, ξαναγύρισε προφανώς γιατί αυτό του έλειψε. Είπε ότι ο Ολυμπιακός ελέγχει τρεις-τέσσερις ομάδες κατονομάζοντας μόνο τον Πλατανιά, αλλά δεν έχει πρόβλημα να μας πει και τις άλλες προσεχώς: είμαι βέβαιος. Είπε ότι θα πάει στον εισαγγελέα για να τους καρφώσει όλους και να τους βάλει φυλακή, αλλά θα το κάνει χωρίς αποδείξεις, γιατί δεν είναι περίπτερο για να δίνει αποδείξεις. Είπε ότι ο Ατρόμητος είναι η ομάδα της οποίας οι ιδιοκτήτες ξεπλένανε χρήμα, αλλά θα περιμένει τη δικαστική καταδίκη του Γιώργου Σπανού για να πει περισσότερα, γιατί κατά τα άλλα ο Σπανός τού είναι συμπαθέστατος! Είπε επίσης ότι το σουπερμάρκετ του Αρβανιτίδη κέρδισε 3-0 την Καλλονή.

Τρία
Στον Βελλή απάντησε η Βέροια βγάζοντας ανακοίνωση με την οποία ισχυρίζεται ότι στο ματς με τον Απόλλωνα δεν της έδωσαν τρία πέναλτι. Λέει η ανακοίνωση: «Βγήκε κανείς να πει έστω μία κουβέντα;» και προσθέτει; «Μήπως ξεχνά ο κ. Βελλής ότι ο Απόλλων Σμύρνης ανέβηκε 3 κατηγορίες σε 4 χρόνια; Οι αγώνες δίδονται μέσα στα γήπεδα κι εκεί αγωνίζεται η Βέροια. Τα τηλεοπτικά στούντιο είναι για τους ηθοποιούς και τους παραμυθάδες του ποδοσφαίρου». Ακολούθησε ανακοίνωση του Πλατανιά που θεωρεί ότι όσα λέει ο Βελλής είναι κουταμάρες και τον χαρακτηρίζει «έναν πικραμένο». Αν πάντως στενοχωρήθηκε ο Βελλής, δεν είναι για αυτό, αλλά γιατί δεν τον έχει στηρίξει ακόμα με δική του ανακοίνωση ο Πανόπουλος.

Μαϊμούδες
Πριν από αυτούς ο πρόεδρος του Παναιτωλικού κ. Κωστούλας είχε πει ότι τον κυνηγάνε μαϊμούδες διαιτητές! «Ελπίζω να μη χρειαστούν άλλα 88 χρόνια για να δούμε μία καλή διαιτησία στην Ελλάδα. Είδαμε πως τέτοιου είδους διαιτησίες από... μαϊμούδες διαιτητές, δε πρέπει να επιτρέπονται στο ποδόσφαιρο (sic), το οποίο κάνουν χειρότερο κάθε μέρα που περνάει. Δεν με ενδιαφέρει να με καλέσουν οι αθλητικοί εισαγγελείς γιατί δεν έχω κάτι να πω. Η ομάδα αυτών που διαμαρτύρονται και μιλάει για λάθη που δεν είναι ανθρώπινα, αλλά παραγγελίες διευρύνεται σήμερα και μπαίνουμε κι εμείς σε αυτή. (...) Μας έχουν κλέψει 14 βαθμούς. Θα πρέπει να επέμβει εισαγγελέας, δεν έχω στοιχεία, αλλά όλος ο κόσμος το βλέπει και ξέρει τι γίνεται».

Απάντηση
Στον Κωστούλα έχει απαντήσει ο Λεβαδειακός, θυμίζοντας ότι «προφανώς η έμμισθη εντολή στον διαιτητή, που επικαλείται ο ιδιοκτήτης του Παναιτωλικού, περιελάμβανε και υπερωρίες, καθώς δεν καταλογίζει πέναλτι υπέρ του Λεβαδειακού στο 59' και σφυρίζει την εσχάτη των ποινών στο 93'. Ο κύριος Κάμπαξης ουδέποτε διηύθυνε φιλικό της ομάδας μας. Αντίθετα, ακύρωσε κανονικό γκολ του Λεβαδειακού στη Μαγούλα, όπου καταλόγισε και πέναλτι εις βάρος μας, με συνέπεια τον αποκλεισμό της ομάδας μας από το Κύπελλο». Στο μεταξύ καμιά δεκαριά ανακοινώσεις για όλα έχει βγάλει και η Ξάνθη.

Ασχολούνται;
Ολοι αυτοί πρέπει να ελπίζουν ένα πράγμα: να μην ασχολούνται μαζί τους στη ΝOVA. Διότι αν ασχολούνται, θα τους φωνάξουν αύριο και θα τους πουν ότι αν έχουν δίκιο, τότε για τα τηλεοπτικά δικαιώματα του πρωταθλήματος στο οποίο παίρνουν μέρος, δεν μπορούν να τους δώσουν τίποτα. Τον Βελλή πιθανότατα δεν τον ενδιαφέρει, αφού στους οπαδούς του Απόλλωνα είπε ότι θέλει η ομάδα να πάει στη Γ' Εθνική - γεγονός που θα του επιτρέπει να έχει και μόνιμη θέση στη «Δίκη». Οι άλλοι αυτό θέλουν; Το να δυαλύσουν τον συνεταιρισμό που λέγεται Λίγκα, είναι το μόνο εύκολο: πάνε αύριο, κάνουν ένα συμβούλιο, τσακώνονται και χωρίζουν σαν φίλοι που αγαπήθηκαν πολύ. Και να δούμε πού θα βρουν χρήματα και ποιος θα τους τα δώσει, έτσι και πάνε στα κανάλια να διαπραγματευτούν ένας-ένας.

Ας ρωτήσουν
Αν νομίζουν ότι θα βρουν λεφτά από αλλού, ας ρωτήσουν τον Αλαφούζο. Που αφού κατήγγειλε συμβάσεις, φώναζε κι απειλούσε, υπέγραψε με τεράστια ανακούφιση τη νέα του συμφωνία. Οχι γιατί αγάπησε την κεντρική διαχείριση, αλλά γιατί κατάλαβε πως έτσι και γίνει κάνα λάθος και σπάσει, δεν θα βρει από αλλού ούτε τα μισά απ’ όσα παίρνει τώρα...

Πηγή: sday.gr 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags