Facebook Pixel Χιλιόμετρα μπροστά ο Ολυμπιακός από τον ΠΑΟΚ!
| 2014-03-13 13:00:00

Χιλιόμετρα μπροστά ο Ολυμπιακός από τον ΠΑΟΚ!

Χιλιόμετρα μπροστά ο Ολυμπιακός από τον ΠΑΟΚ!

Ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου γράφει στο blog του στο sportdog για την ερυθρόλευκη υπεροπλία στο ελληνικό ποδόσφαιρο που ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί με τίποτα να κοντράρει.

Ο ΠΑΟΚ κέρδισε τον Ολυμπιακό και ο Σαββίδης με τον κόσμο του Δικεφάλου πήραν τη χαρά που περίμεναν (τι θα γίνονταν αν δεν ευστοχούσε στο σουτ ο Τζαβέλλας; Όλα θα ήταν διαφορετικά στον ΠΑΟΚ… Ένα σουτ άλλαξε για λίγο ή …λίγο παραπάνω την κατάσταση).

Παρολ΄ αυτά δεν πρέπει να ξεγελιέται κανείς!

Όλα όσα έγιναν, όλα όσα γίνονται, όλα όσα θα γίνουν και κυρίως …όλα όσα γίνονται και φαίνονται, αλλά πολύ περισσότερο όσα γίνονται και ΔΕΝ φαίνονται αποδεικνύουν (στα δικά μας μάτια, γι΄ ακόμη μία φορά) ότι ο Ολυμπιακός είναι χιλιόμετρα μπροστά!

Δεν αξίζει να μιλήσουμε ιδιαίτερα για ποδόσφαιρο. Εκεί πράγματι ο ΠΑΟΚ μπορεί κάποια στιγμή να πλησιάσει σε απόσταση αναπνοής… Δεν είναι εύκολο βέβαια να φθάσεις τη νοοτροπία που έχτισε μία ομάδα εδώ και 10-15 χρόνια. Αλλά ακόμη κι αυτό γίνεται… Με πολλά χρήματα, πλάνο, επιμονή, τύχη, καλές επιλογές και υπομονή.

Όλα τα άλλα, τα εκτός ποδοσφαίρου, κυρίως αυτά που ΔΕΝ φαίνονται και ξέρουν λίγοι, πώς θα τα φθάσει ο ΠΑΟΚ;

Η ΕΠΟ, η Λίγκα, η ΚΕΔ, ο Τύπος, οι αδύναμοι αντίπαλοι, η αθλητική δικαιοσύνη, οι Ενώσεις, ο συσπειρωμένος κόσμος, η κριτική, ο έλεγχος των πάντων… Και όλα τα παραπάνω με δύο-τρία παρακλάδια το καθένα.

Πολλά για την ερυθρόλευκη υπεροπλία αποκαλύφθηκαν ακόμη και τώρα στα δύσκολα. Και την περασμένη εβδομάδα μετά το 0-3 από τον Παναθηναϊκό, αλλά και αυτή μετά το 2-1 από τον ΠΑΟΚ. Κάποια τα βλέπετε, κάποια δεν θα τα δείτε…

Γι΄ ακόμη μία φορά αποδεικνύεται (στα δικά μας μάτια) ότι όσο στο ελληνικό ποδόσφαιρο ΔΕΝ υπάρχει άλλος δυνατός πόλος, ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ μπορεί να αντιμετωπίσει αυτή την κατάσταση.

Τι να αντιμετωπίσει; Πώς ΔΕΝ τιμωρείτε ο κάθε Σωτηρόπουλος που κάνει όργια στη Βέροια, αλλά εξαφανίζεται ο κάθε Σπάθας για ένα πέναλτι στα Γιάννινα και ο Κάκος που ένα σύστημα (το γνωστό) κάνει προσπάθεια να τον βγάλει άχρηστο για να φύγει από τη μέση;

Τι να προλάβει; Τους επόμενους ορισμούς; Όπου κάτα πιθανότητα θα παίξει το δίδυμο Παπουτσέλη-Κασναφέρη;

Με τι να ασχοληθεί; Με τα αποτελέσματα τις διαιτησίες και τις καταγγελίες των καθαρών προέδρων;

Με τους ορισμούς των αγώνων Κυπέλλου που αν περάσει ο Ολυμπιακός και στην επόμενη φάση, οι ημιτελικοί θα γίνουν …μετά τον τελικό!

Αν πάλι ο ΠΑΟΚ πάει να προσπαθήσει (όπως τώρα επιχειρεί με κάποιες μηνύσεις που ετοιμάζονται) να ασχοληθεί και με τον Τύπο, τότε θα ξεχάσουν και τα …Ελληνικά που ξέρουν!

Σαφώς και δεν χρειάζεται ηττοπάθεια για κανέναν. Όλοι όσοι απασχολούνται σε αυτό το έκτρωμα και δεν είναι εντός συστήματος, οφείλουν να προσπαθήσουν για την αλλαγή.

Κι΄ αυτοί που αγωνίζονται εντός γηπέδου, τη δουλειά τους… 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags