"Δεν περίμενα να έχει μια τέτοια διαιτησία ο Κομίνης. Πραγματικά με απογοήτευσε γιατί αποδείχθηκε ελάχιστος για να διευθύνει αυτό το παιχνίδι. Ήταν πολύ λίγος όσον αφορά τον πειθαρχικό έλεγχο. Αντίστοιχα προβλήματα έδειξε και στο ματς της Τρίπολης με τον Παναθηναϊκό. Χθες, όμως, ήταν άλλο πράγμα", δήλωσε στο "Αθλητικό Metropolis".

Όταν ρωτήθηκε για το αν θεωρεί πως ο διαιτητής είχε πρόθεση στα λάθη του, ο Μάλαμας Τεβεκέλης, τόνισε: "Δεν μπορώ να ξέρω αν είχε πρόθεση. Ο κόσμος είδε και καταλαβαίνει.

Όταν στο 1ο λεπτό γίνεται στο χώρο του κέντρου ένα τσαμπουκαλίστικο και χωρίς αιτία μαρκάρισμα, επιβάλλεται μια κίτρινη κάρτα. Το ίδιο έγινε και στο 5' και τη συνέχεια την είδαμε. Ακόμη κι εμείς, έστω κι αν έχουμε απέναντί μας μια ομαδάρα και έχουμε την ευκαιρία να κλωτσάμε, μπορούμε και να κερδίσουμε ακόμη.

Καλά έκανε και έβγαλε κόκκινη στον Κάτσε. Ο Αγκάνθο, όμως, στο 45' του δίνει την ευκαιρία να εξιλεωθεί για τα λάθη του δίνοντας τη δεύτερη κίτρινη. Κι όμως, δεν το κάνει. Χώρια άλλα δύο μαρκαρίσματα του Καμινιώτη για κίτρινη κάρτα, τις οποίες δεν υπέδειξε".