"Όταν βλέπω αεροπλάνο, μου έρχεται να σου την κάνω και να εξαφανιστώ", έλεγε το ...άσμα της Λίτσας Γιαγκούση, σε ένα τραγούδι, του οποίου οι στίχοι ταιριάζουν γάντι με τις φοβίες ενός τεχνικού διευθυντή ομάδας της Σούπερ Λίγκας.

Ο άνθρωπος φαίνεται πως έχει ...αεροπλανοφοβία! Όποτε ακούει ότι πρέπει να πετάξει τον πιάνει ρίγος...

Πρόσφατα ακούστηκε στην πιάτσα ότι η ομάδα που υπηρετεί έχει "καψουρευτεί" ποδοσφαιριστή που έχει περάσει στο παρελθόν από Ελλάδα, αλλά τώρα βρίσκεται στην πατρίδα του, στην Ισπανία, αφού είχε ένα άδοξο πέρασμα από το Ισραήλ. Το πιάσατε έτσι;;; 

Για να γίνει το "κονέ", ο τεχνικός διευθυντής της ιστορίας μας πρέπει να πάρει το αεροπλάνο, να ταξιδέψει στην ιβηρική χερσόνησο, ώστε να τον "ψήσει" για την επιστροφή του στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Έλα, όμως, που ο άνθρωπος φοβάται να μπει σε αεροπλάνο! Ειδικά αυτόν τον καιρό με όσα ακούγονται για το χαμένο Μπόινγκ στη Μαλαισία, ούτε έξω από αεροδρόμιο δεν θέλει να περάσει... Και μόνο η ιδέα του φέρνει αναγούλα! 

Δεν θα αποκαλύψει ο σκύλος την ταυτότητά του, θα σας δώσει, όμως, ένα στοιχείο για να παίξετε... Ο εν λόγω τεχνικός διευθυντής δουλεύει σε ομάδα που βρίσκεται στις πρώτες 7 του βαθμολογικού πίνακα...