Ο τίτλος όλων των ιστοσελίδων που ασχολούνται στην Ολλανδία με το ποδόσφαιρο ήταν ο ίδιος χθες το απόγευμα, όπως μπορεί κάποιος να διαπιστώσει με μία ματιά στο διαδίκτυο: ««Ο Κάϊπερς σφυρίζει τον Φαν Πέρσι».
Βλέπετε, Ολλανδός είναι ο διαιτητής που ορίστηκε από την ΟΥΕΦΑ να παίξει τη ρεβάνς Γιουνάϊτεντ-Ολυμπιακού και στην Ολλανδία όταν ακούνε Γιουνάϊτεντ αυτόματα «πάνε» στον Ολλανδό Φαν Πέρσι, που άλλωστε είναι και το βαρύ πυροβολικό της πρωταθλήτριας Αγγλίας, όπως ήταν λίγα χρόνια πριν ένας άλλος Ολλανδός, ο Φαν Νίστελροϊ.
Λέτε να επηρεαστεί ο Κάϊπερς από την παρουσία του συμπατριώτη του και μεγάλου αστεριού της εθνικής Ολλανδίας; Ποιος ξέρει. Πάντως, μιλάμε για έμπειρο και πολύ καλό («στην ημέρα του») ρέφερι, που τον περασμένο Μάη έπαιξε τον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ, με νίκη της αγγλικής Τσέλσι επί της Μπενφίκα και που θα πάει στο Παγκόσμιο κύπελλο, να σφυρίξει στα γήπεδα της Βραζιλίας.