Facebook Pixel «Δύσκολο να βρεις τις λέξεις...»
Ποδόσφαιρο
| 2014-03-20 18:06:00

«Δύσκολο να βρεις τις λέξεις...»

«Δύσκολο να βρεις τις λέξεις...»

Ο Τσόρι Ντομίνγκεζ εξέφρασε την απογοήτευση των παικτών του Ολυμπιακού για το χθεσινό αποτέλεσμα στο «Όλντ Τράφορντ». Ο μέσος των «ερυθρόλευκων» με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της UEFA τόνισε πως οι χαμένες ευκαιρίες αλλά και το δεύτερο γκολ της Γιουνάιτεντ έγειρε την πλάστιγγα υπέρ των πρωταθλητών Αγγλίας.

«Η διαφορά ήταν πως η Γιουνάιτεντ ήταν καλύτερη στην εκμετάλλευση των ευκαιριών της. Εμείς είχαμε τις ευκαιρίες μας αλλά δεν τις μετατρέψαμε σε γκολ. Ήταν ένα παιχνίδι όπου οι μικρές λεπτομέρειες έκαναν μεγάλη διαφορά.

Η απόκρουση του Ντε Χέα ήταν στιγμή-κλειδί, αλλά και το γεγονός ότι πέτυχαν το δεύτερο γκολ 30 δευτερόλεπτα πριν τελειώσει το ημίχρονο. Σαν ομάδα και σαν παίκτες πρέπει να είμαστε υπεύθυνοι και να αναγνωρίσουμε πως κάναμε ό,τι μπορούσαμε, οπότε είναι μία δύσκολη μέρα για μας», είπε ο Ντομίνγκεζ και κατέληξε:

«Είναι δύσκολο να βρεθούν οι λέξεις για να παρηγορήσουμε ο ένας τον άλλον, γιατί ήταν ένα αποτέλεσμα που δεν περιμέναμε. Είχαμε προβάδισμα και πίστη σε αυτά που μπορούσαμε να κάνουμε ως ομάδα. Δυστυχώς δεν ήταν η μέρα μας. Θέλαμε να περάσουμε. Δεν είμαι ικανοποιημένος με αυτό που κάναμε, θέλαμε να προκριθούμε και να συνεχίσουμε στη διοργάνωση. Είχαμε τον κόσμο στο πλευρό μας, πολλοί μας ακολούθησαν εδώ. Κάναμε ότι μπορούσαμε αλλά δεν καταφέραμε να τους δώσουμε κάτι για να γιορτάσουν».


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags