Facebook Pixel ΑΕΚτζήδικο γεύμα!
| 2014-03-20 23:05:00

ΑΕΚτζήδικο γεύμα!

ΑΕΚτζήδικο γεύμα!

Με επικεφαλής τον Ντούσαν Μπάγεβιτς το ποδοσφαιρικό τμήμα της ΑΕΚ στο γεύμα που έγινε απέδειξε ότι και εκτός αποδυτηρίων στην Ενωση όλοι είναι ενωμένοι...

Στο εστιατόριο «Τηλέμαχος» γευμάτισαν όλα τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος της ΑΕΚ όπως είχε συναποφασιστεί μια και ακολουθεί (μετά την αυριανή προπόνηση) διήμερο ρεπό αφού οι «κιτρινόμαυροι» δεν έχουν κάποια αγωνιστική υποχρέωση τις μέρες που ακολουθούν (έχουν ρεπό στον όμιλο που ηγούνται).

Επικεφαλής φυσικά ήταν ο Ντούσαν Μπάγεβιτς. Ο εκτελεστικός διευθυντής της Ενωσης κάθισε (εννοείται) στο τραπέζι με το τεχνικό τιμ (τους Δέλλα, Μπορμπόκη, Δημητριάδη, Καμπόλη) ενώ φυσικά δεν παρέλειψε να περάσει μία βόλτα κι απ' το τραπέζι που βρίσκονταν οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ.

Αρκετές ατάκες που προκάλεσαν γέλιο, εξαιρετικό κλίμα μεταξύ όλων και φυσικά ένα γεύμα που επιβεβαίωσε ότι άπαντες στο ποδοσφαιρικό τμήμα της ΑΕΚ είναι ενωμένοι και έχουν κάνει πράξη τον πρώτο και βασικό στόχο που είχαν όλοι όσοι βρίσκονται στην ομάδα, να δημιουργήσουν μία δυνατή οικογένεια!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags