Ο Ατρόμητος μπήκε πιο δυνατά στο ματς και κατάφερε να προηγηθεί νωρίς. Στο 13' ο Ούμπιντες σέντραρε από δεξιά, βρήκε τον Μπρίτο, ο οποίος έστρωσε στον Ναπολεόνι που με ωραίο πλασέ έκανε το 1-0. Στη συνέχεια οι Χανιώτες πίεσαν για την ισοφάριση μέχρι το τέλος του ημιχρόνου, ενώ στο δεύτερο έφτιαξαν αρκετές ευκαιρίες! Αλλά πλήρωσαν τα προβλήματα στην τελική προσπάθεια και δεν κατάφεραν να βρούνε δίχτυα. Στο 72' ο Ατρόμητος που ήταν πιο ουσιαστικός πέτυχε και δεύτερο γκολ, “κλειδώνοντας” ουσιαστικά τη νίκη. Ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Ούμπιντες, ο Ταυλαρίδης πετάχτηκε και με κεφαλιά από κοντά έκανε το 2-0. Πέντε λεπτά αργότερα ο Δημούτσος έβαλε το κερασάκι στην τούρτα, σημειώνοντας με σουτ κεραυνό το 3-0, το οποίο ήταν και το τελικό σκορ.

Ο Ατρόμητος με το τρίποντο επέστρεψε στη 2η θέση και συγκατοικεί με τον ΠΑΟΚ με 62 βαθμούς. Όσο για τον Πλατανιά, η ήττα θα του στοιχίσει σίγουρα στη μάχη που δίνει για την παραμονή, αφού παρέμεινε στην προτελευταία θέση με 28 πόντους.

 


ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Τσενάμο, Νάστος, Ταυλαρίδης, Λαζαρίδης, Γιαννούλης, Δημούτσος, Γκαρσία, Ούμπιντες, Ναπολεόνι, Μπρίτο, Παπαδόπουλος.
Στον πάγκο για τον Ατρόμητο: Σηφάκης, Φωτάκης, Μπάλλας, Κιβρακίδης, Καραμάνος, Φάμπιο, Γεωργίου

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ: Γιωργαλλίδης, Ινκουμ, Αγκιλέρα, Φαΐσκα, Ζαραδούκας, Τετέ, Καζναφέρης, Κατάι, Βλαχοδήμος, Γιαχία, Τόρες.
Στον πάγκο για τον Πλατανιά: Περιστερίδης, Σιαλμάς, Μενδρινός, Βάσκο Φερνάντες, Μπέλιτς, Θέρα