Facebook Pixel «Νίκη με ψυχή και πάθος»
| 2014-03-23 20:35:00

«Νίκη με ψυχή και πάθος»

«Νίκη με ψυχή και πάθος»

Ως ιδιαίτερης σημασίας χαρακτήρισε τη νίκη που ο ΠΑΟΚ ο Γιάννης Σκόνδρας, μιλώντας μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

«Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι από την αρχή. Ξέραμε τις καιρικές συνθήκες ότι θα έχει ζέστη και φυσικά το ματς έγινε ακόμη πιο δύσκολο όταν δεχτήκαμε την κόκκινη κάρτα. Είχαμε ψυχή και πάθος όλη η ομάδα και καταφέραμε και κάναμε την ανατροπή την οποία νομίζω δικαιούμασταν», είπε ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ μιλώντας στο συνδρομητικό κανάλι και αναφέρθηκε στον τρόπο με τον διαχειρίστηκε η ομάδα το αριθμητικό μειονέκτημα, αλλά και την δική του μετατόπιση στο κέντρο της άμυνας: «Όταν δέχεσαι κόκκινη κάρτα σίγουρα έχει μειονέκτημα. Από εκεί και πέρα όμως, ο ΠΑΟΚ έχει καλή και ποιοτική ομάδα και νομίζω το έδειξε και μέσα στον αγωνιστικό χώρο και για αυτό κερδίσαμε. Γενικά όλη η ομάδα προσαρμόστηκε στα νέα δεδομένα από τη στιγμή που δεχτήκαμε την κόκκινη κάρτα και νομίζω ότι τα κατάφερε πάρα πολύ καλά».

Αναφερόμενος στη σημασία της νίκης, ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ δήλωσε: «Κρατάμε τους τρεις βαθμούς και συνεχίζουμε. Είναι μεγάλης σημασίας αυτοί οι τρεις βαθμοί και θα πρέπει να κερδίσουμε όλα τα επόμενα παιχνίδια. Αυτός είναι ο στόχος του ΠΑΟΚ ώστε να μπούμε στα πλέι οφ αν είναι δυνατόν με περισσότερους βαθμούς από τους αντιπάλους μας».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags