Κι αυτό δεν εκθέτει μόνον τον ίδιο, αλλά μάλλον αυτούς που εξακολουθούν να τον ορίζουν και να κάνει τα παιχνίδια μαντάρα. Ο Βοσκάκης θα μείνει στην ιστορία του ποδοσφαίρου και θα επικαλούμαστε το όνομά του όταν θα υπάρχει ένας διαιτητής που δεν θα μπορεί να ελέγξει το παιχνίδι, ακόμη κι αν δεν υπάρχουν σοβαροί λόγοι να το... τινάξει στον αέρα.

 

 

 

ΟΣΑ ΣΥΝEΒΗΣΑΝ στην Τούμπα με τον Βοσκάκη αποτελούν συνέχεια του Κομίνη και της διαιτησίας στο Χαριλάου. Κάπου εδώ θα δικαιολογήσω -έως ένα βαθμό- τον εκνευρισμό των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ, που όταν διαπίστωσαν ότι ο Βοσκάκης άρχισε να βγάζει τις κάρτες για ψύλλου πήδημα, ένιωσαν ότι ζουν τον εφιάλτη του Κομίνη.

 

 

 

ΠΡΟΦΑΝΩΣ η συμπεριφορά του Τζαβέλλα και του Σκόνδρα δεν ήταν επαγγελματική και θα πρέπει να απασχολήσει τους υπεύθυνους του ΠΑΟΚ. Διότι, όταν έκαναν καροτσάκι τον Βοσκάκη, του φώναζαν και τον έσπρωχναν κι εκείνος δεν αντιδρούσε, όλοι καταλάβαμε ότι αυτός ο διαιτητής έχει πρόβλημα, αλλά είναι βέβαιο ότι δεν θα υπάρχει πάντα ένας Βοσκάκης που δεν θα τους τιμωρεί. Θα είναι κάποιος άλλος που θα σέβεται τον εαυτό του κι όσους τον παρακολουθούν.

 

 

 

ΕΠΕΙΤΑ από εκείνο τον αγώνα στη Βέροια (με το «διπλό» του Αρη), που θα μείνει στην ιστορία για τις κόκκινες που έβγαζε ακόμη και στο... πούλμαν της επιστροφής των «κιτρίνων», στη χθεσινή «guest» εμφάνιση απέδειξε ότι δεν μπορεί να προσαρμοστεί στο κλίμα του αγώνα.

 

 

 

ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ όλα ξεκίνησαν από την άστοχη κίτρινη στον Κίτσιου, που είχε ως συνέχεια την κίτρινη για διαμαρτυρία στον Τζαβέλλα. Μετά, έκανε τον καλό στον ΠΑΟΚ και του έδωσε δυό «στημένα» σε ευνοϊκή θέση και στο τέλος ήταν όλο αγκαλιές και φιλιά με τον Λούκας, στον οποίο χαρίστηκε όταν δεν του έδωσε κίτρινη, για πανηγυρισμό εκτός του γηπέδου.

 

 

 

Υ.Γ.: Πολύ σωστά αποβάλλεται ο Βίτορ. Πολύ σωστά διαχειρίζεται ορισμένα μαρκαρίσματα μέσα στις δύο περιοχές. Αλλά αυτό δεν αλλάζει την εικόνα του. Εξακολουθεί να είναι πηγή κινδύνου και ανά πάσα στιγμή.

Πηγή: SportDay