Facebook Pixel Ο Χ. Τσαλτίδης για την επόμενη μέρα του Άρη
| 2014-03-27 13:08:00

Ο Χ. Τσαλτίδης για την επόμενη μέρα του Άρη

Ο Χ. Τσαλτίδης για την επόμενη μέρα του Άρη

Ο Χρύσανθος Τσαλτίδης γράφει στο blog του για την επόμενη μέρα του ΑΡΗ που παραμένει δέσμια του χθες, όχι όμως για πολύ ακόμα.

Πριν ακόμα αναλάβει ο Λάμπρος Σκόρδας την ομάδα στα μέσα Δεκέμβρη είχαμε επισημάνει ότι ο ΑΡΗΣ δεν θα έχει καμία τύχη. Δυστυχώς επιβεβαιώθηκε το αρνητικό σενάριο για τον Σκόρδα. Ότι δεν άλλαξε σε τίποτα σε σχέση με τον τρόπο που διοικούσε και την προηγούμενη φορά.

Αν ο ΑΡΗΣ σωνόταν, τότε ο Σκόρδας και η παρέα του θα έλεγαν ότι έσωσαν την ομάδα. Τώρα που η ομάδα έπεσε, φταίνε όλοι οι άλλοι. Η αλήθεια είναι και τα έχουμε σημειώσει ουκ ολίγες φορές, ότι τα λάθη του καλοκαιριού, οι επιλογές του Ηλιάδη με Μούτα και λοιπούς, ο καταστροφικός μεταγραφικός σχεδιασμός, η μη ανανέωση παικτών όπως οι Παπαστεριανός, Παπαζαχαρίας, Κοέλιο, η απώλεια τον Δεκέμβρη του Ουντότζι και του Έλσνερ, αποτελούν ελαφρυντικά και αναδεικνύουν και το μερίδιο ευθύνης του Ηλιάδη. Για το ότι οι μεταγραφές δεν είχε δικαίωμα μεταγραφών μάλλον η ευθύνη είναι του Σκόρδα και του Αθανασιάδη. Αυτοί δημιούργησαν τα χρέη, αλλά μάλλον ο νυν πρόεδρος το έχει ξεχάσει και αυτό.

Την ίδια στιγμή όμως ο Σκόρδας ανέλαβε στις 17 Δεκεμβρίου και την επόμενη μέρα έδιωξε τον Μιλίνκοβιτς για να φέρει τον Παπαδόπουλο. Έγινε ο κακός χαμός με την ΕΠΟ, οι μεταγραφές αγωνίστηκαν στο τέλος σχεδόν του μήνα και ενώ ο ΑΡΗΣ είχε 11 βαθμούς σε 15 ματς, κατάφερε να συγκεντρώσει σε 16 ματς 9 βαθμούς!!! Με Απόλλωνα, Βέροια, ΟΦΗ, Ξάνθη, Εργοτέλη στο Βικελίδης. Με Λεβαδειακό, Καλλονή, Πλατανιά, ΠΑΣ, Πανθρακικό εκτός έδρας. Αφήστε όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια.

Διάβασε περισσότερα στο gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags