Τρελό δελτίο έπαιξε παίκτης στο "Πάμε Στοίχημα". Πόνταρε 4,50 ευρώ σε 8 αγώνες και κέρδισε 11.322,26 ευρώ!
Ο τύπος επέλεξε σωστά σε πέντε αγώνες το "Τελικό Αποτέλεσμα",σε δύο παιχνίδια το "Ημίχρονο/Τελικό" και σε ένα ματς το "Αποτέλεσμα Ημιχρόνου". Έβαλε στο δελτίο του πολλαπλασιαστή 15 και με 4,50 ευρώ και τίναξε την μπάνκα στον αέρα!
Τις μεγαλύτερες αποδόσεις είχαν τα δύο "Ημίχρονα/Τελικά".Το Χ/2 στον αγώνα Σασσουόλο-Σαμπντόρια πλήρωσε 5,25 και το 1/1 στο παιχνίδι Νυρεμβέργη-Στουτγάρδη πλήρωσε 4,00. Το διπλό της Μίλαν στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα της με τη Φιορεντίνα έδωσε απόδοση 3,50.
Μεγάλες ήταν οι αποδόσεις και για τα διπλάτης Ριντ (3,00) κόντρα στη Βακ Πέλετς και του Εργοτέλη (2,65) κατά του Άρη και πιο μικρές για τους τρεις άσους, της Κάλιαρι (1,90), της Βαγιεκάνο (1,85) και της Κολωνίας (1,45).
Το τυχερό δελτίο παίχτηκε στο πρακτορείο του κ. ΚΑΛΔΗ ΠΕΤΡΟΥ στην Τρίπολη Αρκαδίας, όπως ανακοίνωσε ο ΟΠΑΠ.
Τρελά λεφτά με το "διπλό" του Εργοτέλη στον Άρη!
| 28/03/14 - 15:15
Τι έμπνευση, τι τύχη! Δεν θα πιστεύεις πόσα χρήματα κέρδισε, με ποντάρισμα μόλις 4,5 ευρώ, ένας τυχερός στη Τρίπολη. Τι ματς έπαιξε; Δες το δελτίο που δημοσίευσε ο ΟΠΑΠ!
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο