Όλα τα έντυπα της εποχής είχαν ασχοληθεί με τις εικόνες της γυμνής γυναίκας, που πόζαρε μπροστά από ένα καταρράκτη. Οι φήμες οργίαζαν για τον δημιουργό του φιλμ και η επικρατέστερη ήθελε τον Αδόλφο Χίτλερ να τραβάει με κάμερα την αισθησιακή ερωμένη του.

Οι ειδικοί κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι τα βίντεο με τη γυμνή Εύα Μπράουν ήταν το πιο καλά κρυμμένο μυστικό μεταξύ των αξιωματικών των Ες Ες και λίγο πριν το θάνατό του, ο Χίτλερ διέταξε έναν στρατιώτη να θάψει το φιλμ και αργότερα τον σκότωσε, για να μη γνωρίζει κανείς την κρυψώνα. 

Η πραγματική ιστορία όμως ήταν τελείως διαφορετική. Την κάμερα κρατούσε η ίδια η Εύα Μπράουν και η γυμνή γυναίκα ήταν η αδερφή της, Γκρετλ, με την οποία έμοιαζαν πολύ. Η Εύα εμφανίζεται με τα απόκρυφα σημεία καλυμμένα, με ένα άσπρο ολόσωμο μαγιό, να κάνει γυμναστικές ασκήσεις.

Τα βίντεο δεν είχαν «πονηρό» περιεχόμενο, αλλά έδειχναν τον Φύρερ της Γερμανίας σε προσωπικές στιγμές, με μέλη της οικογένειάς του και άλλους αξιωματικούς του Τρίτου Ράιχ. Τα ανακάλυψε το 1972 ο Λουτζ Μπέκερ, καλλιτέχνης και κινηματογραφιστής του 1940, στο Εθνικό Αρχείο στην Ουάσινγκτον των Η.Π.Α. Τα είχαν συγκεντρώσει τα αμερικάνικα στρατεύματα από το εξοχικό σπίτι του Χίτλερ, μετά την πτώση του ναζιστικού καθεστώτος. Διαβάστε το υπόλοιπο θέμα και δείτε τα βίντεο της mixanitouxronou.gr