Facebook Pixel Ελαφρά Ταξιαρχία προς ...βαριά σωτηρία!
| 2014-03-30 19:12:00

Ελαφρά Ταξιαρχία προς ...βαριά σωτηρία!

Ελαφρά Ταξιαρχία προς ...βαριά σωτηρία!

Με δυο γκολ του αναγεννημένου Πετρογκόλ, ο Απόλλων πέρασε με μεγάλο διπλό ελπίδας από την Κομοτηνή. Νίκησε 3-2 τον Πανθρακικό, προσπέρασε Βέροια, Πλατανιά και βλέπει παραμονή!

Μετά από ένα φοβερό ματς με γκολ, ανατροπές, πέναλτι και φωνές για την διαιτησία, ο Απόλλων πέρασε με 3-2 από τον Πανθρακικό με δύο γκολ του Πετρόπουλου και όχι μόνο έμεινε «ζωντανός» για την σωτηρία στην Σούπερ Λιγκ, αλλά... έβαλε και από κάτω Βέροια και Πλατανιά (ματς λιγότερο).

Τρία γκολ, ανατροπή και... κακός χαμός!

Το πιο σπουδαίο ματς της αγωνιστικής μεταξύ του Πανθρακικού και του Απόλλωνα προσέφερε συγκινήσεις από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Οι γηπεδούχοι, αν και αδιάφοροι βαθμολογικά, ευτύχησαν στο 11ο λεπτό με ένα πολύ ωραίο σουτ του Τζάνη να κάνουν το 1-0. Οι φιλοξενούμενοι όμως αντέδρασαν άμεσα, στα επόμενα λεπτά βγήκαν μπροστά, πίεσαν και στο 17' μετά από δύο καλές ευκαιρίες, κατάφεραν να ισοφαρίσουν με κοντινή κεφαλιά του Κόρμπου μετά από εκτέλεση κόρνερ.

Η... αντεπίθεση όμως του Απόλλωνα δεν σταμάτησε εκεί, καθώς στο 27' μετά από εκτέλεση φάουλ, ο Πετρόυλος (που ήταν σε θέση οφσάιντ) με ωραίο πλασέ έγραψε το 1-2! Οι φιλοξενούμενοι είχαν πλέον το «momentum» και για αυτό πίεσαν για το τρίτο γκολ που θα... τελείωνε το ματς. Στο 30' λοιπόν ο Παπαζαχαρίας έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, ωστόσο παρότι ο διαιτητής στην άρχισε έδειξε σέντρα, στην συνέχεια άλλαξε γνώμη και κατόπιν υπόδειξες του επόπτη, έδωσε οφσάιντ και σωστά, αφού ο Πετρόπουλος που... έκλεισε τον τερματοφύλακα ήταν εκτεθειμένος!

Η απόφαση αυτή όμως δεν άρεσε καθόλου στον Λόρι Σάντσεζ, ο οποίος διαμαρτυρήθηκε πολύ έντονα, ενώ άρπαξε και το μικρόφωνο του δημοσιογράφου της
Nova και προσπάθησε να μιλήσει την ώρα της αναμέτρησης! Μετά λίγα λεπτά το ματς συνεχίστηκε (χωρίς να ηρεμήσει ο προπονητής του Απόλλωνα) και οι φιλοξενούμενοι μέχρι το 45' έχασαν δύο σπουδαίες ευκαιρίες για να πετύχουν και τρίτο τέρμα.

Αυτογκόλ, πέναλτι και ανατροπή!

Το δεύτερο ημίχρονο δεν είχε τόσο καλό ρυθμό όσο το πρώτο, όμως είχε και πάλι νεύρα, ένταση και γκολ! Στο 54' ο Πετρόπουλος έχασε μοναδική ευκαιρία να σκοράρει με σουτ εντός περιοχής και τελικά στο 60' ο Πανθρακικός με τύχη ισοφάρισε σε 2-2! Ο Τζάνης έκανε το σουτ από πολύ πλάγια, η μπάλα κόντραρε στον Κανακούδη, πήρε περίεργη τροχιά και κατέληξε στα δίχτυα για την ισοφάριση. Το γκολ αυτό όμως δεν πτόησε τον Απόλλωνα, ο οποίος παίζοντας το... τελευταίο του χαρτί για την παραμονή βγήκε μπροστά και έψαξε το γκολ της νίκης.

Τελικά, στο 75' ο Μαρκυδημήτρης έκανε χέρι μέσα στην περιοχή, ο Κουκουλάκης έδωσε αμέσως πέναλτι και ο Πετρόπουλος από τα 11 βήματα έγραψε το 2-3. Αυτό ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης. Ο Απόλλωνας έφτασε τους 33 βαθμούς και προσπέρασε την Βέροια που έχει 32 και τον Πλατανιά που έχει 31, με ένα ματς όμως λιγότερο...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags