Αυτή η Λίβερπουλ ναι, μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα, καθώς με εξαιρετική εμφάνιση... σκόρπισε με 4-0 την Τότεναμ (και λίγα ήταν) ανέβηκε στην πρώτη θέση της Premier League και πλέον με έξι νίκες στις τελευταίες έξι αγωνιστικές σηκώνει την κούπα!

Βέβαια, για να το πετύχει αυτό θα πρέπει να νικήσει και στα ντέρμπι, καθώς έχει εντός έδρας Τσέλσι και Μάντσεστερ Σιτι. Η ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο αυτή τη στιγμή έχει 69 βαθμούς, δύο λιγότερους από την Λίβερπουλ που έφτασε τους 71, ενώ οι «Πολίτες» έχουν 67 με δύο ματς όμως λιγότερα.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, δεν έχουμε να πούμε και πολλά για ένα παιχνίδι που τελείωσε στο τέταρτο λεπτό. Μόλις στο 2' ο Κάμπουλ μετά από γύρισμα του Τζόνσον έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του και έκανε το 1-0 για την Λίβερπουλ. Οι «κόκκινοι» συνέχισαν να πιέζουν και στο 24' μετά από νέο λάθος της αντίπαλης άμυνας, ο Σουάρες
πήρε τη μπάλα, πάτησε περιοχή και πλάσαρε με το αριστερό στην απέναντι γωνία για το 2-0. Αυτό ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου, καθώς ο Ουρουγουανός στο 41' ήταν άτυχος, όταν η κοντινή κεφαλιά του σταμάτησε στο δοκάρι.

Παρόλα αυτά, η Λίβερπουλ ξεκίνησε... φορτσάτη και στο δεύτερο ημίχρονο και τελείωσε το ματς νωρίς – νωρίς. Γιατί μπορεί ο Χέντερσον να έχασε το...άχαστο στο 54' με κοντινό σουτ, ωστόσο ένα λεπτό αργότερα ο Κουτίνιο με ένα υπέροχο σουτ από πολύ μακριά έκανε το 3-0. Μετά από αυτό το γκολ οι «κόκκινοι» έριξαν ρυθμούς και απλά έγραψαν το 4-0 χωρίς να φορτσάρουν με απευθείας φάουλ του Χέντερσον στο 75'.

 

Λίβερπουλ: Μινιολέ, Σκρτελ, Αγκερ, Φλάναγκαν, Τζόνσον, Τζέραρντ (70' Λούκας), Χέντερσον, Κοουτίνιο (60' Αλεν), Στέρλινγκ (83' Μόουζες), Στάριτζ, Λουίς Σουάρες

Τότεναμ: Γιορίς,Καμπούλ, Βερτόνγκεν (24' Ντόουσον), Ρόουζ, Νόουτον, Μπενταλέμπ (59' Ντεμπελέ), Τσαντλί, Ερικσεν, Λένον (60' Τάουνσεντ), Σίγκουρντσον, Σολδάδο.