Facebook Pixel "Φλερτ" βουλευτή της ΝΔ με βουλευτίνα του ΣΥΡΙΖΑ!
| 2014-04-04 18:20:00

"Φλερτ" βουλευτή της ΝΔ με βουλευτίνα του ΣΥΡΙΖΑ!

"Φλερτ" βουλευτή της ΝΔ με βουλευτίνα του ΣΥΡΙΖΑ!

Ποιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας εξέφρασε τον θαυμασμό του σε βουλευτίνα του ΣΥΡΙΖΑ, την οποία χαρακτήρισε "όμορφη και φινετσάτη";

Τυχαία συνάντηση είχαν το μεσημέρι της Παρασκευής (4/4) στα Τρίκαλα ο βουλευτής της ΝΔ, Ηλίας Βλαχογιάννης και η συνάδελφός του από τον ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτα Δριτσέλη.

Οι δύο βουλευτές, σύμφωνα με το trikalavoice.gr, στη σύντομη συζήτηση που είχαν δεν έκρυψαν τον προβληματισμό τους για όσα συμβαίνουν τελευταία στο κοινοβούλιο, ενώ συμφώνησαν ότι "είναι επικίνδυνη η Χρυσή Αυγή".

Το... καλό ήρθε στο τέλος της συζήτησης. Ο Ηλίας Βλαχογιάννης στράφηκε προς τους παρευρισκομένους και εξέφρασε το θαυμασμό του προς τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας χαρακτηριστικά πως "είναι η πιο όμορφη και φινετσάτη μέσα στη Βουλή και η πιο σοβαρή στις τοποθετήσεις της, με ορθό λόγο και τοποθετήσεις".

Η Παναγιώτα Δριτσέλη, από την πλευρά της ανταπέδωσε το κοπλιμέντο λέγοντας πως "όντως ο κύριος Ηλίας είναι από τους μεγαλύτερους θαυμαστές μου στη Βουλή. Αν ήταν και... ΣΥΡΙΖΑ, θα ήταν ο καλύτερος".

Ευτυχώς οι κόντρες μένουν μόνο στη Βουλή και στις ανακοινώσεις...

Πηγή: newpost.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags