Facebook Pixel Τραβάει ζόρια ο ΠΑΟΚ!
| 2014-04-05 22:02:00

Τραβάει ζόρια ο ΠΑΟΚ!

Τραβάει ζόρια ο ΠΑΟΚ!

«Ντου από Παντού» με τον Ατρόμητο που έχει εξελιχθεί στον κακό δαίμονα του ΠΑΟΚ. Ποιος έχει κερδίσει τις περισσότερες φορές στα εννιά τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια; Δείτε και θα καταλάβετε.

Τα τελευταία χρόνια ο Ατρόμητος έχει δυναμώσει πολύ. Κοντράρει όλες τις ομάδες, δεν καταλαβαίνει από ονόματα, παίρνει αποτελέσματα, πρωταγωνιστεί στις ψηλές θέσεις.

Σκούρα

Ειδικά με τον ΠΑΟΚ, όμως, τα πηγαίνει ακόμα καλύτερα. Με λίγα λόγια, ο δικέφαλος σχεδόν πάντα τα βρίσκει σκούρα με τους Περιστεριώτες.

Φέτος

Ας ξεκινήσουμε από φέτος για να πάμε σιγά – σιγά προς τα πίσω. Αυτή τη σεζόν, λοιπόν, το ματς στο Περιστέρι έληξε 1-1 στον α’ γύρο. Με τον ΠΑΟΚ, μάλιστα, να ισοφαρίζει στο 90’.

Πέρυσι

Την περασμένη σεζόν ο Ατρόμητος είχε νικήσει 1-0 στο Περιστέρι και στην Τούμπα το ματς είχε λήξει 0-0.

Στα πλέι οφ; Ο Ατρόμητος επικράτησε 2-1 στην έδρα του κι έκανε διπλό στην Τούμπα με 1-2.

Πρόπερσι

Για να βρούμε νίκη του ΠΑΟΚ πρέπει να γυρίσουμε στο… 2011. Τότε, στις 10 Δεκεμβρίου στον α’ γύρο, είχε κερδίσει με 3-1 στην Τούμπα.

Στον β’ γύρο και συγκεκριμένα στις 8 Απριλίου 2012 το Ατρόμητος – ΠΑΟΚ έληξε 0-0. Στα πλέι οφ εκείνης της περιόδου είχαμε στο Ατρόμητος – ΠΑΟΚ 1-1 και στο ΠΑΟΚ – Ατρόμητος 0-1.

Η συγκομιδή

Δεν ξέρουμε αν ο ΠΑΟΚ έχει χειρότερη συγκομιδή βαθμών με άλλη ομάδα τα τελευταία χρόνια, όμως σίγουρα ο Ατρόμητος είναι από τις ομάδες που όταν τον αντιμετωπίζει δυσκολεύεται τρομερά.

Στα εννιά ματς

Συμπερασματικά; Στα τελευταία εννιά παιχνίδια όπως είδαμε ο Ατρόμητος έχει 4 νίκες, ο ΠΑΟΚ μόλις 1, ενώ 4 ματς λήξανε ισόπαλα!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags