Facebook Pixel Η Ολόγυμνη Φωτογραφία Της Νίνα Άγκνταλ Στο Κρεβάτι!
Life
| 2014-04-06 23:08:00

Η Ολόγυμνη Φωτογραφία Της Νίνα Άγκνταλ Στο Κρεβάτι!

Η Ολόγυμνη Φωτογραφία Της Νίνα Άγκνταλ Στο Κρεβάτι!

Πώς, πού, πότε και το μυστήριο πίσω από αυτόν τον θησαυρό.

Πριν από μερικές μέρες κυκλοφόρησε μία φωτογραφία της Νίνα Άγκνταλ. Μία φωτογραφία της στο κρεβάτι, ατημέλητη, αγουροξυπνημένη, με τα σεντόνια τσαλακωμένα και το κινητό ανα χείρας έτοιμο να κάνει λάικ. Ξέχασα να σου πω ότι σε αυτή την φώτο η Νίνα είναι ολόγυμνη. ΟΛΟΓΥΜΝΗ! Δεν φοράει τίποτα! Το σεντονάκι ακουμπάει κάθε πιθαμή από το κορμάκι της. 

 

Σοκ.

 

Όταν συνέρχεσαι από το σοκ όμως, προκείπτουν κάποια ερωτήματα. Καυτά όσο και η Νίνα. 

 

Ας πάρουμε την ιστορία από την αρχή. Πρώτη απριλίου κυκλοφόρησε στα ίντερνετς αυτή η φωτογραφία. Μαζί της κυκλοφόρησαν και κάμποσες φήμες για το πώς, πού και από ποιον. Το κοινό σε όλες είναι το μέρος που τραβήχτηκε: Μαιάμι. Εκεί βρισκόταν η Νίνα για το Ultra. 

 

Από εκεί και πέρα αρχίζουν οι φήμες ότι μία παρέα φοιτητών τη γνώρισε και πήγαν όλοι μαζί στο ξενοδοχείο, έγινε το μοιραίο και ένας έβγαλε την άλλη μέρα το πρωί αυτή την φώτο με την Νίνα να εκφράζει την δυσφορία της.

 

Ωραία όλα αυτά ΑΛΛΑ. Τεράστιο ΑΛΛΑ. Έχουμε ενστάσεις. Και δικαιούμαστε να έχουμε ως εκείνοι που έχουν πιστέψει στη Νίνα από την πρώτη στιγμή. Από τότε που την είδαμε σε εκείνο το διαφημιστικό. 

 

Ένσταση πρώτη:

Είναι η Νίνα; Οκ, εντάξει, μοιάζει να είναι η Νίνα, αλλά υπάρχουν και πολλοί άνθρωποι που βλέπουν χριστούς και παναγίες στα κορν φλείκς τους και στο τοστ τους. 

 

Ένσταση δεύτερη και βασικότερη:

Η παραπάνω ιστορία λέει ότι μερικοί φοιτητές "ψάρωσαν" την Νίνα και πήγαν για αμαρτίες στο δωματιό της. Αυτά είναι μπούρδες. Η Νίνα δεν κάνει τέτοια πράγματα. Η Νίνα είναι αθώα, είναι άγγελος. Η Νίνα είναι αγνή και όποιος το έκανε αυτό θα έχει να κάνει μαζί μας.

 

Γιατί εμείς τη Νίνα την αγαπάμε.

 

Και θα τη στηρίζουμε μέχρι τέλους.

 

Υ.Γ.: Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει διάψευση ή επιβεβαίωση από τον άγγελό μας. Εμείς, είπαμε, δεν το πιστεύουμε, αλλά ξέρεις τώρα, συμβαίνουν και περίεργα πράγματα στις μέρες μας. 

Πηγή: yupiii.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags