Facebook Pixel Τ. Νικολογιάννης: Από τριάρα σε τριάρα στην Λεωφόρο
| 2014-04-07 08:20:00

Τ. Νικολογιάννης: Από τριάρα σε τριάρα στην Λεωφόρο

Τ. Νικολογιάννης: Από τριάρα σε τριάρα στην Λεωφόρο

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για τη νέα επιβλητική νίκη του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο και τα λάθη που απαγορεύεται να επαναλάβει, ενόψει του επαναληπτικού του Κυπέλλου.

Άλλο ένα παιχνίδι στην Λεωφόρο, που ο κόσμος έφυγε με την αίσθηση, ότι δεν έχασε την ώρα του που πήγε μέσα στην βροχή να δει την ομάδα. Και για να το πω διαφορετικά, η αίσθηση του κόσμου ήταν ότι πέρασε 90 λεπτά ευχάριστα. Είδε ορθολογικό ποδόσφαιρο, με ανάπτυξη από τα άκρα, από τον άξονα, με γκολ, προϊόν δουλειάς στην προπόνηση, με τρεις διαφορετικούς σκόρερς (Κουτρουμπή, Καρέλη, Αμπέντ) και με την ομάδα να αντιδράει, μετά την άδικη ισοφάριση (σύμφωνα με την εικόνα του αγώνα), από το λάθος του Καπίνο.

Και αυτό το λέω, διότι μετά από ανάλογα λάθη στον πρώτο γύρο, όταν η ομάδα δεχόταν γκολ δεν αντιδρούσε με ανάλογο τρόπο. Θυμηθείτε την ισοπαλία με την Βέροια, την ήττα από Πανθρακικό και Ατρόμητο στην Λεωφόρο. Ο Παναθηναϊκός του δευτέρου γύρου είναι μία άλλη ομάδα . Μία ομάδα βελτιωμένη επιθετικά, που βρίσκει τρόπους να ανοίγει και κλειστές άμυνες και που βάζει τριάρες και τεσσάρες πλέον στην Λεωφόρο. Αυτή ήταν η τρίτη συνεχόμενη τριάρα του Παναθηναϊκού στην Λεωφόρο . Είχε προηγηθεί το 3-1 με τον Απόλλωνα και το 3-0 με την Καλλονή, ενώ πιο πριν οι «πράσινοι» είχαν νικήσει με 4-1 τον Άρη. Μοναδική παραφωνία το παιχνίδι με τον Εργοτέλη, όπου οι «πράσινοι» είχαν μείνει στο 1-1. Είναι η εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα, που λέει ότι ο Παναθηναϊκός στον δεύτερο γύρο είναι μία ομάδα, που χαίρεσαι να την βλέπεις. Και ειδικά στην Λεωφόρο τους πιάνει από τον λαιμό τους αντιπάλους και δεν τους αφήνει να πάρουν ανάσα.

Διάβασε περισσότερα στο gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags