Facebook Pixel Πέρασε η Ρεαλ-ίστρια...
Ποδόσφαιρο
| 2014-04-09 06:05:00

Πέρασε η Ρεαλ-ίστρια...

Πέρασε η Ρεαλ-ίστρια...

Η Ντόρτμουντ κοίταξε στα ίσα τη Ρεάλ, τη νίκησε 2-0 (24`, 37` Ρόις), αλλά τελικά οι "μερένχες" στάθηκαν τυχερές και πέρασαν χάρη στο 3-0 του πρώτου ματς. Έχασε πέναλτι ο Ντι Μαρία στο 17`. 

Με τις ευκαιρίες που έχασε η γερμανική ομάδα (ιδίως ο Μχιταριάν) το αποτέλεσμα θα μπορούσε εύκολα να ήταν 4-0, αλλά η Ρεάλ κατάφερε να κρατήσει το σκορ στο 2-0 και να πάρει την πρόκριση.

Ίσως βέβαια τα πράγματα να είχαν άλλη εξέλιξη αν στο 17` ο Βάιντενφέλερ δεν απέκρουε το πέναλτι του Ντι Μαρία ο οποίος γλίστρησε!

Στο 24' ο Μάρκο Ρόις εκμεταλλεύτηκε ένα τραγικό γύρισμα του Πέπε με το κεφάλι προς τον Κασίγιας κι αφού ξεπέρασε τον Ισπανό γκολκίπερ άνοιξε το σκορ.

Επιπλέον, στο 37` ο ίδιος παίκτης πήρε το... ριμπάουντ μετά από πλασέ του Λεβαντόφσκι στο δοκάρι της Ρεάλ κι έγραψε το 2-0 δίνοντας το σύνθημα στους συμπαίκτες του για να φτάσουν στην επική ανατροπή.

Η Ρεάλ έδειχνε να μην ξέρει που πατάει και που βρίσκεται, καθώς η απουσία του τραυματία Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν κάτι παραπάνω από εμφανής, με τον Γκάρεθ Μπέιλ να μην μπορεί να καλύψει το κενό του Πορτογάλου σούπερ σταρ.

Στο δεύτερο ημίχρονο δεν άλλαξε κάτι με τους γηπεδούχους να βρίσκονται συνεχώς στην επίθεση και τους φιλοξενούμενους να αμύνονται. Ο Χένρικ Μκιταριάν έχασε δύο σπουδαίες ευκαιρίες και μπορεί να κριθεί ως ο μοιραίος της ομάδας του Κλοπ. Ειδικά η μία στο 55' ήταν... άχαστη καθώς πέρασε και τον Κασίγιας, αλλά πλάσαρε στο δοκάρι, με το 2-0 να είναι το τελικό σκορ. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags