Και το φώναζε φόρα – παρτίδα ο Γεωργίου όλη την περασμένη βδομάδα από τον ΄΄Real΄΄: «Δεν θα χαρισθεί ο ΟΦΗ στην Ξάνθη. Οχι μόνο δεν θα χαρισθεί, αλλά θα φάει και τα λύσσακά του για να την κερδίσει. Σε αυτό το παιχνίδι δεν υπάρχει διπλό».

Και ρωτάω: Eίμαι τόσο λακάμας να βγαίνω κάθε μέρα να το λέω αυτό στα ίσια και να ρισκάρω την εμπιστοσύνη που μου έχει ο κόσμος; Οχι, βέβαια. Και όμως, εκατοντάδες χιλιάδες παίκτες του στοιχήματος έπαιξαν ξερό διπλό αυτό το παιχνίδι, διότι παρασύρθηκαν από την καχυποψία τους. Μέχρι και ο ΟΠΑΠ παρασύρθηκε και έβαλε στις επιδόσεις 1,68 στο διπλό της Ξάνθης και ...3.60(!!!) στον άσσο του ΟΦΗ. Τι κουβάς, τι κουβαράς... Τι πούρο, τι καγκουρό. Κοιλιά έχουν και τα δύο.

Και τώρα έχουμε κάτι τι πρωτοφανές. Για πρώτη φορά από την ίδρυσή της η Σκόντα Ξάνθη έχει ανάγκη και εξαρτάται από τον Παναθηναϊκό και όχι ο Παναθηναϊκός από την Ξάνθη. Δεν έχει ματαγίνει αυτό ποτέ στο παρελθόν. Διότι όπως έγινε τώρα η βαθμολογία και μετά την νίκη του Απόλλωνα, η Ξάνθη θα γλιτώσει τον υποβιβασμό, μόνο αν κερδίσει την Κυριακή τον Παναθηναϊκό. Και ισοπαλία να φέρει, πέφτει ολοζούπιτη στη Β΄ Εθνική, ακόμα και να χάσει ο Απόλλωνας στο Καραϊσκάκη από τον Ολυμπιακό. Στην ισοβαθμία των δύο ομάδων ευνοείται ο Απόλλωνας. Και μη νομίζει κανείς ότι η Βέροια που είναι από κάτω δεν θα κερδίσει στο σπίτι της τον Αστέρα Τρίπολης. Με κάτω τα χέρια θα τον κερδίσει.

Και σας λέω από τώρα. Δεν θα χαρισθεί ο Παναθηναϊκός στην Ξάνθη. Οχι μόνο επειδή σε αντίστοιχες περιπτώσεις στο παρελθόν δεν έχει χαρισθεί ποτέ σε κανέναν και έχει ρίξει πολλές ομάδες στην Β΄ Εθνική, αλλά τώρα υπάρχει και κάτι άλλο πολύ σοβαρό. Δεν μπορεί ο Αλαφούζος να πει στους νέους και διψασμένους παίκτες του για διάκριση να αδιαφορήσουν και να χάσουν την τελευταία αγωνιστική. Και το σπουδαιότερο, δεν μπορεί να πουλήσει την δουλειά που έχουν κάνει μέχρι τώρα ο Αναστασίου και ο Νταμπίζας. Η λογική λέει, ότι αν χάσει ο Παναθηναϊκός από την Ξάνθη, θα χάσει αγωνιστικά στα ίσια και όχι στο μιλητό.

Πηγή: Real.gr