Facebook Pixel Σκορ και θέαμα στο Αλεξάνδρειο
Life
| 2011-04-20 18:49:00

Σκορ και θέαμα στο Αλεξάνδρειο

Σκορ και θέαμα στο Αλεξάνδρειο

Ο Άρης κέρδισε εύκολα τον Ίκαρο με σκορ 97-74, έχοντας κορυφαίο παίκτη τον Μπόμπι Μπράουν που πέτυχε 22 πόντους. Επιστροφή Βεργίνη στο παρκέ που κατά χειροκροτήθηκε από παίκτες και κόσμο.

Η επανεμφάνιση του Δημήτρη Βεργίνη, το θερμό χειροκρότημα που εισέπραξε από την κερκίδα,  το γρήγορο και εντυπωσιακό μπάσκετ από πλευράς Άρη και ο λίγος κόσμος στο Αλεξάνδρειο ήταν το… ρεζουμέ της αναμέτρησης μεταξύ του Άρη και του Ίκαρου Καλλιθέας στη χθεσινή τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Λευτέρη Σούμποτιτς από την αρχή της αναμέτρησης έδειξε ποιος θα είναι το αφεντικό και παρά τις φιλότιμες προσπάθειες της ομάδας της Καλλιθέας πέρασε μια ευχάριστη Μεγάλη Τετάρτη.

Οι «κίτρινοι» ξεκίνησαν με τους Μπράουν Τσαϊρέλη, Χαραλαμπίδη, Μπάβτσιτς, Σλούκα. Ο Άρης Λυκογιάννης ως αρχική πεντάδα επέλεξε τους Χάρις , Αγαδάκο, Τόμσον, Καλαμπόκη και Κεράσοβιτς.

Από τα πρώτα λεπτά του αγώνα ο Άρης πήρε μια διαφορά επτά πόντων(5’ 15-8).  Με κορυφαίο τον Μπάβτσιτς που μέχρι εκείνο το σημείο είχε σημειώσει 12 πόντους και με άξιο συμπαραστάτη τον πολύ καλό Μπράουν που είχε επτά οι Θεσσαλονικείς κράτησαν την διαφορά μέχρι και το τέλος του πρώτου δεκαλέπτου 26-19.

Στη δεύτερη περίοδο οι γηπεδούχοι παίζοντας γρήγορο και εντυπωσιακό κατά διαστήματα μπάσκετ, πήραν μια διαφορά 11πόντων (13’ 35-24). Το ημίχρονο έκλεισε με τη διαφορά σε διψήφιο αριθμό πόντων (48-38).

Ο Άρης μπήκε φουριόζος και στο δεύτερο ημίχρονο με τη διαφορά να φτάνει στους 16 πόντους στα μέσα τις τρίτης περιόδου. Η… απελπιστική αστοχία του Ίκαρου  και η… μαγική συνεργασία Ταπούτου – Μπράουν φέρνουν τη διαφορά στους 19 πόντους (27΄64-45).  Το τρίτο δεκάλεπτο κλείνει με τη διαφορά στο συν 20 (73-53).

Η τελευταία περίοδος ήταν μια τυπική διαδικασία, ο Βεργίνης σκόραρε για πρώτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα (97-69), κάτω από τα χειροκροτήματα ακόμη και του Γιάννη Δαμιανίδη, τα τρίποντα έπεφταν βροχή για τους γηπεδούχους και το τελικό 97-74 ήταν το καλύτερο δώρο Πάσχα για τους λίγους, αλλά πιστούς φιλάθλους που βρέθηκαν στο Αλεξάνδρειο. Ό Άρης με τη σημερινή του εμφάνιση έδειξε έτοιμος για τη διαδικασία των πλέι οφ και ο Ίκαρος έκλεισε μια χρονιά πετυχαίνοντας σε μέγιστο βαθμό αυτό που είχε θέσει από την αρχή της σεζόν… την παραμονή του στην κατηγορία.

ΠΗΓΗ: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags