Facebook Pixel Τα… μαγικά ανέβασαν την ΝΕΤ!
Ποδόσφαιρο
| 2011-04-28 16:17:00

Τα… μαγικά ανέβασαν την ΝΕΤ!

Τα… μαγικά ανέβασαν την ΝΕΤ!

Το δεύτερο ημίχρονο του ημιτελικού του Σαντιάγκο Μπερναμπέου, αυτό δηλαδή όπου ο Λιονέλ Μέσι έκανε κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης το δικό του πάρτι ήταν και το καλύτερο για την ΝΕΤ από πλευράς τηλεθέασης!

Συγκεκριμένα το δεύτερο μέρους του αγώνα των Μαδριλένων με την Μπαρτσελόνα είχε νούμερα 36,8% και 39,9% αντίστοιχα, ενώ το πρώτο μέρος του αγώνα από πλευράς τηλεθέασης πήγε στα 27% και 31,6%! Πάντως υψηλά νούμερα αναμένονται και στον «καυτό» (για πολλούς λόγους και κυρίως λόγω Μουρίνιο) επαναληπτικό του «Καμπ Νου» το βράδυ της Τρίτης!

Το βάρος στα site και τα ραδιόφωνα

Λόγω της αργίας της Πρωτομαγιάς οι αθλητικές εφημερίδες δεν πρόκειται να κυκλοφορήσουν την Κυριακή. Κάτι που σημαίνει ότι το βάρος για την κάλυψη του τελικού ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ατρόμητο Αθηνών και την καλύτερη ενημέρωση των φιλάθλων θα πέσει πάνω στις αθλητικές ιστοσελίδες και τα ραδιόφωνα.

Το συνέδριο της ΠΟΕΣΥ

To τριήμερο 17, 18 και 19 Ιουνίου πρόκειται να πραγματοποιηθεί στην Αθήνα το 6ο Τακτικό Πανελλαδικό Συνέδριο της ΠΟΕΣΥ, όπως αποφάσισε το απόγευμα της Τετάρτης σε συνεδρίαση που είχε το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών!

Πηγή: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags