Facebook Pixel «Αστείοι ΕΣΑΚΕ, ΑΕΚ και Ηλυσιακός…»
| 2011-04-28 17:35:00

«Αστείοι ΕΣΑΚΕ, ΑΕΚ και Ηλυσιακός…»

«Αστείοι ΕΣΑΚΕ, ΑΕΚ και Ηλυσιακός…»

Ο Άρης Λαούδης μέσα από το blog του σχολιάζει την απόφαση του αστείου ΕΣΑΚΕ, για την ΑΕΚ και τον Ηλυσιακό.

Χωρίς πολλά – πολλά λόγια…

Ο ΕΣΑΚΕ είναι αστείος γιατί φτάσαμε να τελειώσει το πρωτάθλημα για να αντιληφθούμε πως ο Ηλυσιακός συμμετέχει αντικανονικά εδώ κι ένα χρόνο!

Μια διαδικασία που κράτησε δύο ώρες, θα μπορούσε να είχε γίνει στο ξεκίνημα της αγωνιστικής περιόδου και δεν θα είχε συμβεί τίποτα απ' όσα τραγελαφικά συμβαίνουν τώρα. Και μην αρχίσουμε για το «γράμμα του νόμου» και το αν ο ΕΣΑΚΕ μπορεί να κάνει τέτοιου είδους ελέγχους, γιατί αν ήθελε να πάει κόντρα στα παράτυπα μέλη του (ομάδες) θα το είχε κάνει…

Η ΑΕΚ είναι αστεία που δεν έχει… μαντήλι να κλάψει και προσπαθεί με νύχια και με δόντια να παραμείνει στην Α1 δια της πλαγίου, γνωρίζοντας πως ακόμη κι αν τα καταφέρει, του χρόνου θα είναι φαβορί για υποβιβασμό και αμφίβολο μάλιστα αν θα πληροί τις προϋποθέσεις να συμμετάσχει, με δεδομένα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει.

Ο Ηλυσιακός είναι εξίσου αστείος που εδώ κι ένα χρόνο παίζει παράτυπα στην Α1 και μπορείς δικαίως να κέρδισε την παραμονή του μέσα στο παρκέ, αλλά θα έπρεπε εξ αρχής να είχε καθαρίσει το τοπίο στα διοικητικά. Δεν είναι δυνατόν άνθρωπος που λειτουργεί ως μάνατζερ να στέλνει mail σε ξένους παίκτες, να αυτοαποκαλείται «πρόεδρος του Ηλυσιακού» και κανείς σ' αυτή την ομάδα να μην παραξενεύεται. Και δεν αρκεί να λέει πως ο Δελημπαλταδάκης δεν βρίσκεται τυπικά στο Δ.Σ. ή δεν έχει καμία σχέση με την ΚΑΕ, όταν αυτός κινείται σαν να είναι παράγοντας της ομάδας.

Η ΕΟΚ είναι αστεία γιατί συμμετέχει σ αυτή την παρωδία, νίπτει τας χείρας της όλο αυτό το διάστημα, πετάει το μπαλάκι στον ΕΣΑΚΕ και μέσω κύκλων, παρακύκλων και… φυγόκεντρων δυνάμεων διαδίδει πως η ΑΕΚ θα παραμείνει στην Α1, αλλά για το πώς… ρωτήστε τον ΕΣΑΚΕ.

Η πολιτεία είναι αστεία που έχει αφήσει στην τύχη τους τα πάντα… Είναι σαφές πως το κράτος έχει βαλθεί να διαλύσει τα πάντα στον αθλητισμό, αδιαφορεί για όλα και μοιάζει να λέει «καλά, ακόμη να επιστρέψετε στον ερασιτεχνικό αθλητισμό;». Η πολιτεία θεσπίζει τους κανόνες, οι πολιτεία βάζει τους νόμους κι όλα αυτά δεν θα γίνονταν αν υπήρχε ένα σοβαρό κράτος που θα αποφάσιζε στην ώρα του.

 Πηγή: Sentragoal.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags