Facebook Pixel Στα χέρια του στρατηγού "Ζοτς"
Μπάσκετ
| 2011-05-05 12:48:00

Στα χέρια του στρατηγού "Ζοτς"

Στα χέρια του στρατηγού "Ζοτς"

Στις ικανότητες και την εμπειρία του Ομπράντοβιτς ποντάρουν οι παίκτες του Παναθηναϊκού ενόψει του Φάιναλ Φορ, όπως δήλωσε ο Ντρου Νίκολας, στην ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που έχουμε στον πάγκο μας τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Είμαστε σίγουροι πως θα κάνει ό,τι περνά από το χέρι του για να διασφαλίσει πως θα είμαστε έτοιμοι να παίξουμε όπως πρέπει. Πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά. Να μην σκεφτόμαστε το πρώτο ή το τελευταίο λεπτό, αλλά το τι γίνεται εκείνη τη στιγμή στον αγώνα. Αν είμαστε συγκεντρωμένοι, πιστεύω πως δεν θα έχουμε πρόβλημα», τόνισε.

Όσο για το αν βρίσκει διαφορές σε σχέση με το πρώτου του Final 4 το 2009 στο Βερολίνο, ο Αμερικανός σούτινγκ γκαρντ είπε:

«Είναι πάντα πιο εύκολο όταν πηγαίνεις για δεύτερη φορά σε ένα Final 4. Γνωρίζεις τι ατμόσφαιρα επικρατεί και μπορείς να διατηρήσεις περισσότερο την προσήλωσή σου στο μπάσκετ και να αφήσεις έξω από αυτό οτιδήποτε μπορεί να σου αποσπάσει την προσοχή».

Αναφερόμενος στη Σιένα, είπε: «Η Σιένα είναι πολύ σκληρή ομάδα. Παίζει πολύ δυνατή άμυνα και διεκδικεί όλα τα ριμπάουντ. Κάνει ό,τι χρειάζεται για να κερδίσει μία ομάδα έναν αγώνα. Τέτοιους αντιπάλους είναι δύσκολο να τους καταβάλεις».

Τέλος, για τον Ριμάντας Καουκένας, έναν παίκτη με παρόμοια χαρακτηριστικά με τον ίδιο, ο Ντρου Νίκολας είπε: «Ο Καουκένας είναι πολύ επικίνδυνος παίκτης, ιδιαίτερα στο επιθετικό κομμάτι. Όταν έχει την μπάλα προσπαθεί πάντα να επιτεθεί και πρέπει να γνωρίζεις ανά πάσα στιγμή που βρίσκεται και τι προσπαθεί να κάνει».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags