Facebook Pixel Τι παίζουμε σήμερα στο Στοίχημα;
| 2014-11-09 11:05:00

Τι παίζουμε σήμερα στο Στοίχημα;

Τι παίζουμε σήμερα στο Στοίχημα;

Αναμετρήσεις από πρωταθλήματα σε όλη την Ευρώπη περιλαμβάνει το σημερινό κουπόνι. Κάποια έχουν ξεκάθαρα φαβορί, άλλα αξίζει να τα κοντράρει κανείς, ενώ υπάρχουν και ευκαιρίες για τους πιο… ψαγμένους.

Όρεξη να υπάρχει για… μελέτη, που θα οδηγήσει στις επιλογές και κατ’ επέκταση στο ταμείο!

Στην ελληνική Σούπερ Λίγκα δεσπόζει το ντέρμπι ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός. Ο «δικέφαλος του Βορρά» παρουσιάζεται ως φαβορί στις αποδόσεις, με τον άσο λίγο πάνω από το 1.80, το «Χ» στο 3.60 και το διπλό κοντά στο 5.50. Ο άσος του Ολυμπιακού, που θέλει να επιστρέψει στις νίκες με αντίπαλο τον Πανθρακικό στο «Γ. Καραϊσκάκης», προσφέρεται κοντά στο 1.10, αυτός του Λεβαδειακού κόντρα στον Πλατανιά στο 1.75 και αυτός του ΠΑΣ Γιάννινα απέναντι στη Νίκη Βόλου γύρω στο 1.50.

Στην Ισπανία, πολύ χαμηλά (1.30) κυμαίνεται ο άσος της Σεβίλλης απέναντι στη Λεβάντε, ενώ αυτός της Βαλένθια με αντίπαλο τη Μπιλμπάο, μετά βίας ξεπερνάει το 1.60. Τέλος, το διπλό της Ατλέτικο απέναντι στη Σοσιεδάδ πληρώνει γύρω στο 1.80. Οι γηπεδούχοι είναι τα φαβορί και στις δύο αναμετρήσεις για την Μπουντεσλίγκα. Ο άσος της Βόλφσμπουργκ κόντρα στο Αμβούργο πληρώνει 1.62 και αυτός της Ντόρτμουντ με αντίπαλο τη φορμαρισμένη Γκλάντμπαχ κοντά στο 1.70.

Ενδιαφέροντα παιχνίδια υπάρχουν και στην Πρέμιερ Αγγλίας, εκεί που ξεχωρίζει ο άσος της Τότεναμ απέναντι στη Στόουκ στο 1.73 και το διπλό της Άρσεναλ επί της Σουόνσι στο 2.20. Από τα παιχνίδια Κυπέλλου στο Νησί, άξιος αναφοράς είναι ο άσος της Πόρτσμουθ κόντρα στην Όλντερσοτ στο 1.74 και αυτός της Νοτς Κάουντι κόντρα στην Άκρινγκτον στο 1.66.

Στο ντέρμπι του Καμπιονάτο ανάμεσα στη Φιορεντίνα και τη Νάπολι, τα σετ των αποδόσεων είναι ισορροπημένα, ενώ πολύ χαμηλά, όπως είναι λογικό, κυμαίνεται ο άσος της Γιουβέντους κόντρα στην Πάρμα στο 1.25. Η νίκη της Ρόμα επί της Τορίνο πληρώνει 1.48 και η επικράτηση της Ίντερ επί της Βερόνα 1.52. Το θέμα είναι αν αξίζει το ρίσκο για αυτές τις αποδόσεις…

Στη Γαλλία, υπάρχει το ντέρμπι της Παρί Σεν Ζερμέν με την Μαρσέιγ, με τον άσο των Παριζιάνων να δίνει 1.65, ενώ μεγαλύτερη ισορροπία παρατηρείται στις αποδόσεις του αγώνα Σεντ Ετιέν-Μονακό. Για τους λάτρεις του… λάτιν υπάρχουν αρκετές ευκαιρίες από τα παιχνίδια στα πρωταθλήματα Βραζιλίας, Αργεντινής, Χιλής και Μεξικού. Διαλέγετε και παίρνετε…

ΟΙ ΤΑΣΕΙΣ

Ανοδική τάση παρουσιάζει ο άσος (2.92) της Ντιναμό στο ντέρμπι της Μόσχας, όπως και αυτός της Σεβίλλης (1.34). Αντίθετα, πτωτικά κινείται ο άσος της Χιχόν στο 1.88, όπως και το «Χ» στην αναμέτρηση Κάλιαρι-Τζένοα στο 3.50.

Προς τα επάνω κινείται το διπλό του Άγιαξ στο 2.00, όπως και αυτό της Μπράντφορντ στο 2.22. Σε πτώση βρίσκεται το διπλό της Σέλτικ στο 1.85, όπως και ο άσος της Κράσνονταρ στο 2.18. Ανοδικά κινείται το «Χ» στην αναμέτρηση Φίτεσε-Φέγενορντ στο 3.85, αλλά και αυτό στον αγώνα Κιέβο-Τσεζένα στο 3.45.

Την… κατρακύλα έχει πάρει ο άσος (1.62) της Βόλφσμπουργκ, όπως αυτός του Λεβαδειακού στο 1.73, αλλά και το διπλό της Μπενφίκα στο 1.63. Αντίθετα, ανοδική πορεία σημειώνει ο άσος της Νοτς Κάουντι, που έχει φτάσει στο 1.81, όπως και αυτός της Σπαρτάκ Μόσχας στο 1.46. Σε άνοδο και το διπλό της Ιντερνασιονάλ στο 3.80.

Πηγή: betpicks.eu

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags