Facebook Pixel Προσέλαβαν ως συμβούλους τους δικηγόρους της Siemens
Life
| 2011-05-06 13:01:00

Προσέλαβαν ως συμβούλους τους δικηγόρους της Siemens

Προσέλαβαν ως συμβούλους τους δικηγόρους της Siemens

Σε διεθνές νομικό γραφείο που διετέλεσε επανειλημμένα σύμβουλος της Siemens σε ιδιαίτερα επικερδείς για αυτή συμφωνίες και το οποίο διαφημίζει ότι ειδικεύεται στην υπεράσπιση εταιριών που δοκιμάζονται από κρούσματα διαφθοράς, ανέθεσε η ελληνική κυβέρνηση την υπεράσπιση των αξιώσεων της χώρας μας έναντι του γερμανικού κολοσσού.

Όπως αποκαλύπτει σήμερα ο «Ε.Τ.», η δικηγορική φίρμα Hogan Lovells LLP, η οποία ανακοινώθηκε χθες από τον υπουργό Επικρατείας Χάρη Παμπούκη ότι θα αναλάβει να εκπροσωπήσει το Ελληνικό Δημόσιο διεκδικώντας αποζημιώσεις από τη Siemens για το πολύκροτο σκάνδαλο, έχει προσφέρει τις υπηρεσίες της στη γερμανική εταιρία και την έχει βοηθήσει να κλείσει σημαντικά συμβόλαια συνεργασίας.

Ο κ. Παμπούκης, απαντώντας σε ερώτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Παπαδημούλη, υποστήριξε ότι η Hogan Lovells έχει εκπροσωπήσει στο παρελθόν και άλλες χώρες έναντι της Siemens και έχει καταφέρει να επιδικάσει μεγάλες αποζημιώσεις. Ωστόσο, η ιστοσελίδα της νομικής φίρμας δεν αναφέρει καμία τέτοια περίπτωση. Αντιθέτως, προβάλλει εμφατικά τις υποθέσεις που έφερε εις πέρας για λογαριασμό της Siemens. Μάλιστα, το παράρτημά της στο Μαϊάμι περιλαμβάνει τη γερμανική εταιρία στη λίστα των πελατών του.Προσέλαβαν ως συμβούλους τους δικηγόρους της Siemens.
 
Διαβάστε το υπόλοιπο θέμα στο newstoday.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags